sweetness,

Nyår.

Publicerad 2009-12-31 14:01:34 i Party,

jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna dagen. jag känner för att fara ut och jag känner för att vara med alla mina vänner. men varför ska man alltid klä upp sig när det är något speciellt? jag menar, jag skulle kunna gå i min älskade tröja och mysbyxor.. men då skulle jag känna mig så utanför när alla andra går runt och är snygga. fast then again så skulle jag inte känna mig mer inne om jag faktiskt tog på mig något "finare". oh well.

jag måste egentligen duscha nu men som vanligt när jag ska duscha så orkar jag inte. jag ska fara till min älskling innan fyra och så ska vi göra mat och ha det alldelens underbart - hoppas jag. fast det kan väl inte bli så mycket bättre än att vara med den man älskar mest på nyår.

hoppas på att jag kommer få träffa många av mina nära och kära. hoppas också på att jag får någonstans mer att vara på för nyår = multiparties. jag vill inte sitta still and i won't. så antingen så drar jag dit festen är eller så har jag min egen! happy new year.

Umeå idag.

Publicerad 2009-12-30 11:22:14 i Bilder,

idag ska jag åka till umeå med några i släkten. dock åker jag bara med, jag kommer förmodligen gå på stan själv - eller med min bror. jag håller på att snabbladda mina musikspelare så jag kommer slippa sitta och vara trevlig i bilen - worst senario.

jag förstår mig inte riktigt på min nya telefon helt än, lol. snacka om att samsung har tänkt väldigt weird när dom designade deras software. oh well, alla kan ju inte lyckas. känns tråkigt att älski inte får plats i bilen, hade hellre gått runt med honom hela dagen :)

ah, jag ska söka efter massa billigt nagellack så jag får lite mer färger - och bättre kvalité hoppas jag på. sen ska jag kolla in alla smyckesaffärer och kanske någon skoaffär, annars så kände jag inte får så mycket annan shopping. kanske ska dra en sväng på clas ohlsson, måste fixa skyddsplast till min telefon - jag vågar knappt röra den utan!

i love you

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela