sweetness,

Old stuff.

Publicerad 2009-09-30 12:01:23 i Random,

jag är trött och känner mig sliten. jag förstår inte varför jag är så trött när man ska bara behöva sju-tio timmars sömn, jag sovde ju åtta minst. det borde ju bli super! men nej, marlene ska vara skittrött när hon vaknar så hon knappt orkar ta sig upp ur sängen. jag snoozade några gånger i hopp om att jag skulle vakna upp piggare, but I didn't. i alla fall så tog jag mig upp för älski skulle ändå på upp. vi gick en promenad och sedan fikade frukost, mysigt. fast han var, sadly, tvungen att fara så jag tittade på Scrapheap challenge själv! final och allt, spännande var det.

nu ska jag fixa mig en god lunch som jag ska äta innan jag beger mig till skolan. jag känner mig inte alls taggad på att fara dit nu eftersom jag måste börja på ett nytt jobb. but I'll make it. spagetti och köttfärssås - here I come!

dessutom måste jag komma mig till att orka lägga upp bilder från i helgen, jag har blivit så dålig på det. måste skärpa mig! lovade Manda att jag skulle lägga ut bilderna på facebook - God curse that stupid site - så jag måste hålla mitt löfte. jag orkar det säkert ikväll. fast then again, jag har tre underbara orsaker not to. How I met your mother, The big bang theory och Two and a half men.

Those things people wish we never wrote about.

Publicerad 2009-09-29 18:07:22 i Kärlek,

det är ganska jobbigt att leva faktiskt. ibland önskar jag att jag hållit vid mitt löfte jag gav mig själv den sjätte oktober förra året. jag tror att mycket hade varit lättare. dessutom tror jag att jag skulle varit annorlunda och allting skulle bara varit.. annorlunda. jag hade säkert gått klart skolan, klarat allt. kanske fixat jobb under sommaren, för jag hade säkert tränat mer och i och med detta kunnat använda mitt knä bättre. jag kanske haft körkortet redan. kanske hade åkt ut på semester med bestis neråt i sverige. träffat massa älskade vänner som jag saknar o.s.v.

fast then again, hur kan man veta. jag kan ju inte veta hur allt skulle blivit om jag gjort som jag sa. jag kan faktiskt inte säga om det hade varit bättre. med tanke på hur allting var precis innan mitt liv förändrades, det hade nog varit ganska jobbigt istället för helt underbart.

fast det kanske hade gått över, fast jag kanske hade förlorat lite av livet. eller så hade jag förlorat allt och inte velat leva mer. och om jag gjort om mitt beslut hade jag dessutom blivit av med massa minnen. för allt som allt så har ju sommaren varit bra, även fast det inte blev som planerat. det är det jag tror vi gör fel, vi planerar för mycket. vi tror att livet ska gå att välja och designa det så som vi vill ha det. men det går aldrig. egentligen ska man sluta bry sig och bara ta för sig av det livet ger.

jag vet inte hur mycket jag ångrar att jag bröt mitt löfte. ibland ångrar jag mig som bara den och ibland förstår jag inte varför jag har dessa tankar. men det är väl som med allt. everything has a black and a white side. even red.

A cup of tea.

Publicerad 2009-09-29 10:03:01 i Bilder,

det är jobbigt att kliva upp när man har ont i kroppen och det känns som att man bara sovit i cirka tre timmar. men jag lyckades! det är bara för att mina rutiner kom i obalans p.g.a helgens bravader. fick lite fel sovrimmar, helst efter lördagen då jag kom hem klockan halv nio - på söndagen.

nu sitter jag då och fikar frukost och tittar på How it's made. det har blivit en rutin i sig också. How it's made och sedan Scrapheap challenge. just nu håller dom på att visa hur man målar en ishockeyrink, haha. kan ju lova att dom som målar sådant har extremt med talang, galet stadig på handen.idag måste jag skriva lite svenska och sedan ta mig till skolan kring lunch. dessutom måste jag duscha och det kändes fruktansvärt jobbigt. jag vill bara sova! sova sova sova. but I won't, because I'm a good girl. nu ska jag luta mig tillbaka och titta på Scrapheap challenge, sen kan jag duscha. Ja, så gör jag!

 

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela