sweetness,

What the..

Publicerad 2010-04-30 08:47:18 i Random,

SNÖ?! vad är det här, det kan ju inte snöa för guds skull! förra året var det snöfritt och supervarmt på valborg. inte för att jag var here to see it men jag har ju sett bilder och hört talas om det.. it counts!

det här var ju riktigt obehagligt och jag tappade helt taggen på att fara ut och fira valborg (eller påsk). dock så har jag bara lite vin och tequila rose att dricka så jag kommer nog ändå inte att fara ut. för jag tänker inte köra en förra fredagen i repris.. usch, aldrig mer. jag mår illa av att bara tänka på det. apropå den så hittade jag massa bilder från då, lägger kanske upp dom i ett inlägg senare. you think you remember everything, but you never do..

nu ska jag cykla på min motionscykel och titta ut på det dåliga vädret, lyssna på sommarlåtar och önska bort all snö! have a good one folks, ciao!

Before what is now.

Publicerad 2010-04-29 08:45:19 i Kärlek,

det är så fult hur man brukade sitta och tänka på alla som håller på med sina nostalgiska ögonblick. det var bättre förr. vi hade så roligt förr. varför kan vi inte få tillbaka den tiden. jag tyckte alltid att det var slöseri med tid att sitta och längta tillbaka till vad som varit. det som fanns då i mina ögon var ju livet. fast jag inser nu att det var för att jag levde på den goda tiden just då.  just so want it back!

I wonder.

Publicerad 2010-04-29 08:31:06 i Random,

jag börjar tro att jag har någon kronisk sjukdom. varför är jag jämt stel i kroppen? det känns som att jag legat i sängen 24/7 i typ ett år och nu försöker jag leva och allt mina muskler har typ gett upp. eller som typ när man tränat för mycket och man blir helt stel för att man inte strechat illräckligt. eller något åt det hållet. jag har faan känt såhär non-stop i nästan en månad. why are my body doing this to me!?

idag ska jag på personalstrategerna, hm. dom kommer säga massa skit jag inte vill höra och inte tänker göra ändå fast du säger det. ibland ångrar jag mig att jag skrev in mig på arbetsförmedligen. för det första så hjälper dom en inte ett skit. dom struntar i en i tre månader och sedan skickar dom bort en till något annat företag, eller vad man ska kalla det. jaha, vad har dom gjort mig egentligen? sen så får jag så jävla dålig ersättning tillochmed den 1a juli så det känns inte ens lönt att jag är inskriven där. blä.

sunkigt väder är det också, usch. dessutom krånglar mitt tangetbord hela tiden så jag måste köpa mig ett nytt sen.  denna dagen kommer bara kännas allmänt ultraseg och jag har ingen aning om vad jag ska göra. tror jag kommer måsta fara till NCC och skriva på några papper också, kanske blir idag. annars allmänt ovärd dag och imorgon är det valborg och jag är so not up for it. ante, kom och tagga mig!!

såhär vill jag ha det igen!! back in the days.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela