sweetness,

Usch, vill inte.

Publicerad 2010-08-31 22:45:16 i Random,

jag håller på att bli sjuk. det är bestis fel, han smittade mig genom telefonen! attans pojkar, dom bara ställer till det. hoppas min pojke kommer ta hand om mig om jag blir sängliggandes, hihi.

Still going strong.

Publicerad 2010-08-31 21:36:01 i Bilder,

jag tänkte uppdatera och säga att väskan i förra inlägget är så mycket snyggare IRL. fast den är fortfarande vacker på bilden.

jag har just sett Fångarna på fortet. dumma barn, jag hejjade på dom vuxna! enbart för att josefin crafoord och pernilla wahlgren är sjukt sköna människor.

nu sitter jag och målar mina naglar för fullt. jag förstår inte vad det är, men det går extremt dåligt! jag skakar dom ett asplöv och det blev jättefult. lite tråkigt eftersom jag längtat efter att ha navynaglar och nu blev det bara soppa av det.. men det ser hyffsat ut på håll, så jag får hålla dom på avstånd.

men nu fryser jag som en tok och ska hoppa ner i soffan under täcket! have a great evening.


bild tagen från google.

Dags nu.

Publicerad 2010-08-31 19:47:16 i Bilder,

okej, nu kanske det är dags att blogga igen. egentligen orkade jag inte alls men jag tänkte att jag skulle lägga upp en bild på väskan som jag köpte idag. jag har haft en och samma väska konstant i snart ett år. det är märken i botten efter att jag tappat ut en hel påse med trocaderogodisar i den. så jag tyckte att det kanske var dags att skaffa mig en ny? såhär ser den ut då, fruktansvärt snygg och navyblue - finns det något vackrare än navyblue?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela