sweetness,

Högtidsnaglar.

Publicerad 2010-12-31 15:04:12 i Naglar,

nu kan jag visa er mina jul- och nyårsnaglar 2010! ni kan ju gissa vilken som är vilken, och jag ber om ursäkt för den dåliga bildkvalitén. men jag orkade inte dra fram the big guns, så att säga.

Nyår, eller inte nyår.

Publicerad 2010-12-31 11:20:32 i Party,

är det verkligen nyår idag? jag hade fasiken nyår den 25:e när vi for ut och festade, så i min värld så är det redan 2011. så jag är inte inställd på att fara ut och festa idag, men jag hoppas att det kommer. just nu känner jag mig bara seg och det känns som ännu en söndag. it's wierd, längtar tills jag får komma tillbaka på bokhandeln så jag får min dagsrytm tillbaka. this is just freaky.

så nu har jag mycket att göra, jag har fortfarande beslutsångest över vilken frisyr jag ska ha? jag har ju lixom bara samma frisyr, borde starta det nya året med något nytt. så jag måste alltså bege mig till mamma. hade dessutom tänkt snå lite cider av henne, eftersom jag glömde bort att fara på systemet. men som tur är har jag så det räcker!

oh well, inget tid att spilla! jag hinner nog skriva igen innan nästa år, men annars så - HAPPY NEW YEAR! :)

Slödag.

Publicerad 2010-12-30 12:14:20 i Party,

hade fått gissa så skulle jag säga att det var söndag igår, för det känns precis som det. kanske för att Rick drack igår med sina vänner och är därför bakis idag, så det känns precis som en vanlig söndag. it's not funny.

jag försökte få honom att spela Maple med mig men han spelade i typ 10 minuter sen kom han och la sig i sängen igen. någon annan som vill vara med mig? anyone?

oh well, imorgon blir det nyårsmiddag hos Jennie och Magnus! sedan så drar vi nog oss till Erik för nyårsfest. jag har inte så mycket planerat på nyår, jag tänker ta det nya året som det kommer. huvudsaken jag får pussa min älskling på tolvslaget så bryr jag mig inte om något!

vi förra nyår. ♥

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela