sweetness,

Priority girl.

Publicerad 2010-02-28 18:39:04 i Pyssel/Inredning,

jag kan verkligen inte göra två saker samtidigt. just nu så håller jag på att virka jävulen och då kan jag varken blogga eller pussla på mitt pysselbord. det är som att jag blir besatt och jag kan inte fokusera mig på mer än en sak. eller att jag inte kan komma ihåg hur man gör om jag håller på med flera saker. oh well, inte precis så att någon lider av det så det spelar inte så stor roll.

just nu sitter jag i lägenheten och har tittar på Catch and release - and it was soo good! jag kröp ner i soffan under täcket med min lilla dator och min virkning och tittade på den. om ni vet hur det är när man ser en film som är så bra att när den är slut är det som att du vaknar upp och ba, öh just ja, jag såg ju film. precis så var det! när jag började se filmen så var det ljust ute och när eftertexten kom så var det mörkt och jag hade inte märkt någonting alls. så jag tycker att ni ska se den!

imorgon så ska jag nog lägga upp mitt första inlägg på min pusselblogg. den är klar men jag har inte kommit mig till att ha något konkret att börja bloggen med, men jag orkar inte bry mig längre för då kommer det aldrig att bli av. men nu ska jag gosa med min älskling.

Hej mjaow.

Publicerad 2010-02-24 13:15:43 i Pyssel/Inredning,

jag har gjort mitt pysselbord hos älski pretty pretty nu. därför är ju nu här i princip varje dag för att jag vill pyssla jämt! synd bara att jag inte tål den lilla kissemissen, men jag måste försöka hålla mig ifrån att gosa med honom. fast det är ju så svårt när han är så söt!

Marie tyckte att jag skulle göra en pysselblogg där jag delar med mig av allt mitt pysslande.. jag har själv tänkt på idén länge men jag har inte orkat göra något åt det. men nu tror jag att jag ska ge det ett försök. jag ska pyssla lite på en blogg idag och se om jag hinner lägga upp något. jag vill ju ha photoshop men vet inte riktigt om min dator tycker om att jag installerar så mycket på den.. ska höra med älski if he mind that I put it on his computer :)

Att må bra.

Publicerad 2010-02-21 11:09:02 i Whine,

jag mår inte bra idag. jag har inte mått bra inatt och jag längtar efter lätta luftvägar och en fungerande bil.

jag har fått ett pysselbord hos min älskling som jag får ha allt mitt pyssel vid! han är så snäll. så jag satt uppe här i flera timmar igår och höll på att pyssla. så jag glömde bort tiden och framför allt - bilen. det var ju som sagt kring minus tjugosju, så att lämna bilen ut i flera timmar var ju inte gg. så när vi väl skulle hem så gick det inte. klockan var kvart i tre på natten och alla sov. så vi fick sova hos älski.. med hans katt. kan ju inte påstå att jag fick särskilt mycket sömn eftersom jag var rädd för att kvävas i sömnen. som tur var gjorde jag inte det men jag kan fortfarande inte andas som vanligt och mina lungor gör förbannat ont.

nu sitter vi mest och väntar på att mammas bil ska bli varm så hon kan komma hit och hjälpa oss eller skjutsa hem oss. jag vill på stan och kolla på lite grejer och hem och hämta några grejer.. fast sen vill jag faktiskt tillbaka. jag har ju mina grejer här och jag är så sjukaste pysselhumörert ever, så jag vill ju ta vara på det! oh well, vi får se hur det blir. mamma kommer säkert inte låta mig åka tillbaka hit, hon är så överbeskyddande hela tiden. dumma allergi!! jag önskar jag fick lyssna på min Darin.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela