sweetness,

Då var det dags igen.

Publicerad 2010-07-30 18:11:14 i Party,

nu så är det bara att börja om igen. fest hos Svante idag, nice. känner mig dock inte alls taggad, så jag försöker få bestis hit så att jag kanske ändrar min inställning.

festen hos Erik igår började segt för min del, jag är inte alls lika framåt som jag var förut kan jag lova. men allt brukar släppa efter ett tag, det är alltid segt i början. nu så känner jag mig mer lugn dessutom, jag hatar att vara stressad när jag ska supa. men idag verkar jag inte vara den enda som är seg, så det känns bra!

hatar att min kamera inte funkar, jag har lyckats tappa bort min laddare så jag kan inte fota någonting. känner mig handikappad som tusan! oh well, det man behöver minnas finns i minnet. nu ska jag fortsätta dricka min cider! ha en superbra kväll.

Mumsigt värre.

Publicerad 2010-07-29 15:12:10 i Random,

idag drog jag och älski ner på stan och käkade en supergod lunch på indo! sedan gick jag på åhlens tvärt för att köpa ett lim till nageldekortationer. det var så mycket folk på stan så vi orkade inte vara kvar. jag gick på systemet, vi åkte och köpte en mjukglass och sedan skynda vi oss hem och dog på soffan. det är så fruktansvärt varmt och fuktigt idag så jag blir på dåligt humör!

dessutom måste jag åka iväg och jobba nu, inte kul. mamma har dock fått hem massor med tenntråd så nu kan jag göra armband! åhå vad roligt. så jag ska nog dra mig dit efter jag jobbat och hämta det. dock så ska man väl dricka idag tror jag? känner mig inte alls taggad så jag får se hur det blir. oh well, nu ska jag kolla till mina lerfigurer i ugnen. tjing!

Trött men ändå inte.

Publicerad 2010-07-28 23:17:11 i Random,

nu körde bestis just hem, tråkigt. varför är det alltid så att man har mest att göra på kvällen? jag kan sitta dag ut och dag in och bara ha absolut ingenting att göra. men sen på kvällen så måste man alltid dra sig för att avsluta/säga hejdå för att man inte vill sova, och man önskar då att man haft all tid i världen. well, yeah, you had that time. hela dagen hade jag den tiden, men varför vill jag ha den mest på kvällen? varför kan man inte hitta på saker på dagen när man har tråkigt? curse!

nu vill jag sitta uppe och titta på när älski sover och sen vill jag gosa ner mig bredvid honom i sängen och titta på film. fast jag har förbannat mig själv nu i flera dagar för att jag inte kan gå och lägga mig i tid. så jag borde inte göra det utan jag borde gå och lägga mig, but I probably won't. silly me.

oh well, man lever bara en gång! imorgon måste jag jobba dessutom. sedan måste jag på systemet och förmodligen duscha. sånt är livet! sov gott everyone! nu ska jag ta bort mitt nagellack.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela