sweetness,

Wiho.

Publicerad 2010-03-30 13:18:29 i Random,

internet funkar nu igen. får bara hoppas att det håller i sig, i alla fall tills på torsdag. jag har dessutom fått tillbaka bilen, tidigare än jag förväntat mig. så jag har hela dagen på mig att göra vad jag vill... "yay".

jag känner mig så extremt rastlös. jag har ju snart testat på allt som går att hålla på med inom handarbete och jag känner mig inte dragen till något just nu. hjälp mig!

känner inte ens för att fara på stan längre, eller på puls. allt är så tråkigt nu för jag måste göra det själv. som tur är så jobbar inte älski hela veckan i veckan och slutar dessutom tidigare någon dag. so I can have him all for myself too! då kommer jag bli lyckligast i världen, ännu mer än jag redan är med honom alltså. om det nu var möjligt.

jag önskar mig en symaskin! bara så ni vet. finns det ingen vänlig själ som vill ge mig en symaskin? då skulle jag bli så mycket mer sysselsatt och lyckligare om dagarna. det värsta med mig är att jag får massa idéer om saker jag inte har.. jag har allt möjligt här som jag skulle kunna göra men det jag vill göra mest är det jag inte kan. ovanligt..

oh well, nu ska jag väl försöka hitta på något att göra även fast jag önskar jag kunde sy. ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela