sweetness,

Wiho.

Publicerad 2010-03-30 13:18:29 i Random,

internet funkar nu igen. får bara hoppas att det håller i sig, i alla fall tills på torsdag. jag har dessutom fått tillbaka bilen, tidigare än jag förväntat mig. så jag har hela dagen på mig att göra vad jag vill... "yay".

jag känner mig så extremt rastlös. jag har ju snart testat på allt som går att hålla på med inom handarbete och jag känner mig inte dragen till något just nu. hjälp mig!

känner inte ens för att fara på stan längre, eller på puls. allt är så tråkigt nu för jag måste göra det själv. som tur är så jobbar inte älski hela veckan i veckan och slutar dessutom tidigare någon dag. so I can have him all for myself too! då kommer jag bli lyckligast i världen, ännu mer än jag redan är med honom alltså. om det nu var möjligt.

jag önskar mig en symaskin! bara så ni vet. finns det ingen vänlig själ som vill ge mig en symaskin? då skulle jag bli så mycket mer sysselsatt och lyckligare om dagarna. det värsta med mig är att jag får massa idéer om saker jag inte har.. jag har allt möjligt här som jag skulle kunna göra men det jag vill göra mest är det jag inte kan. ovanligt..

oh well, nu ska jag väl försöka hitta på något att göra även fast jag önskar jag kunde sy. ciao!

Härlighet.

Publicerad 2010-03-29 13:14:42 i Bilder,

igår föreslog faktiskt älski att vi skulle ta oss en kvällspromenad. det var riktigt härligt! jag har glömt bort hur skönt det är att promenera, jag måste verkligen ta upp det igen. sedan la vi oss i sängen och tittade på Smallville för älski var inte trött, som vanligt.

imorse klev jag upp klockan sju! det var också extremt härligt. jag hade tänkt gå ut och gå med så kom jag på att jag hade en tid och passa och for iväg. sen funkade inte mitt internet så jag gick och duschade för att fördriva tid, och lite för att jag nog behövde det, haha. sen gick jag och väckte upp älski för jag ville inte vara ensam längre, sadface. dock tog det typ 20 minuter innan han fakitskt klev upp, efter många försök. jag förstår mig inte på trötta människor, hihi.

just nu sitter jag hemma och mamma och pappa och försöker ladda ner massa filmer så vi har. dock så ska vi få internet på torsdag om allt stämmer - jag längtar! pappa måste ninja bilen ikväll så jag är utan bil imorgon för den måste besiktas, inte kul. men jag får väl använda benen! eller så köper jag massa saker idag som jag kan pyssla med imorgon. annars får jag baka mer bullar!

dessutom har jag målat mina naglar påskiga!

Lördag och det snöar.

Publicerad 2010-03-27 10:52:09 i Random,

idag tog jag mig sovmorgon! jag sovde ändå fram till klockan tio, galet. men jag tänkte att det var ju lördag och jag och älskar hade legat och myst till film ändå fram till halv två nästan. så när klockan ringde i morse så kände jag bara, nej. oh well, jag har blivit så duktig på att kliva upp tidigt nu så det förtjänade jag.

det snöar fortfarande.. grr! hela dagen blir ju förstörd om man vaknar upp och det snöar (eller regnar), hur värt känns det? då blir jag deppig och det kommer följa med mig hela dagen. helg ska vara ljus och trevlig så man kan hitta på saker, annars kan jag inte skilja den fram en vanlig vardag..

jag har faktiskt inga planer what-so-ever idag, förutom att jag ska tända ljus på Earth Hour, mihi! så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. som sagt, jag får ju inga direkt idéer av att det snöar som galet.. jag får väl sitta inne och virka mina korgar. ja, sen glöm inte att ställa klockan till sommartid inatt också!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela