sweetness,

I can't go to sleep.

Publicerad 2010-10-31 20:55:45 i Bilder,

har just sett A nightmare on Elm street med älsklingen nu. vet inte riktigt om jag vill sova eller inte, men jag är trött. nää, jag är inte den som är den när det gäller skräckfilmer, jag blir sällan uppskrämd - men det händer. nu känns det mest tveksamt eftersom klockan är så lite, fast den egentligen är mer.nää, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på Parlementet.

Vad man gör på en söndag.

Publicerad 2010-10-31 18:52:16 i Nerd,

jag har laddat ner en emulator på datorn fullsmockad med pokemonspel. just nu sitter jag och försöker klara mig igenom Fire Red, har saknar Gameboy faktiskt. måste nog införskaffa mig ett senare i livet.

känner mig fruktansvärt seg idag, ont i hela kroppen har jag också. men söndagar är slödagar, så jag har inte ångest. dock börjar jag att bli fruktansvärt trött, men vi är ju en timme back nu så det är väl förståeligt? jag kommer nog att gå och lägga mig typ åtta ikväll bara för det. fast jag har laddat ner några tvättäkta halloweenfilmer som jag ska se om älsklingen vill se med mig. så har jag en bra ursäkt till att ligga i hans famn, hihi.

nä, om man skulle fått i sig lite av den supergoda salladen vi åt igår? det hade inte varit helt fel. tror att jag satsar på det!

The night for halloween.

Publicerad 2010-10-30 09:37:16 i Party,

idag är dagen, känner mig inte taggad. jag känner mig halvklar med allting.. har inte ens varit på systemet. kom på igår att jag har glömt att åka och köpa en sak till min dräkt, så den är inte ens klar. hoppas att dom har öppet idag för annars är jag fucked.

känner mig typ helt borta i huvudet. jag måste nog gå och duscha så att jag vaknar till lite, sitter mest och är förbannad. vilket är onödigt, det förstör bara ens dag. hade gått ut på en promenad om det inte hade snöat i natt. I know what's under that snow, and I don't like it. ett minsta felsteg och mitt knä kommer krossas i tusen bitar. jag tycker inte riktigt om att det inte är ett bra knä än, it was kind of why I went under the knife.

oh well, måste fixa massa saker idag, trots snön och mitt dåliga humör. men jag känner mig så himla seg och.. bläh. jag vet faktiskt inte, haha. idag är verkligen en sån där whatever-dag. but it can't be, and I won't let it. see you in the dark tonight! ;)


bild tagen från google.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela