sweetness,

Strålande solsken.

Publicerad 2011-04-29 06:56:06 i Nerd,

jag älskar att det är fett bra väder varenda dag! så kan det fortsätta tills i slutet på augusti eller något. man blir så glad när man slår upp ögonen på morgon och så är det inte ett enda moln på himlen, loving it.

okej nu ska jag dela med mig av the single most nerdy thing I've ever done tror jag. jag blev så irriterad igår över att Maple hade maintenance (för jag hade klarat alla nya quests fram till bossen) att jag tvingade upp mig själv i morse halv 6 enbart för att döda den där jävla bossen med Rick innan han skulle till jobbet. that, my friends, is how nerdy I can be. dock så var bossen waaaaay out of our leage så vi kunde inte döda den så det var en total waste of time men.. no harm done 8-)

jag funderar dock allvarligt på om jag ska gå och lägga mig igen? jag blev fruktansvärt trött och ingen är ju ändå vaken den här tiden så.. let's go with sleep! NIGHT!

/annoyed

Publicerad 2011-04-27 08:07:05 i Bilder,

det är inte meningen att man ska vara trött om man sovit i typ 7,5 timma, mellan 6-8 så är det ju ganska bra! men apparently så är min kropp inte ense med min skalle i detta så jag är fortfarande död när jag vaknar. fett irriterande, tror jag ska ta mig en sväng ut i det kalla morgonvädret och försöka få kroppen till att funka korrekt.

annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. borde kanske packa upp väskorna sen vi var i umeå förra veckan? jag lyckas alltid ha resväskor liggandes flera veckor efter att jag varit någonstans, alla har vi väl våra egenskaper! it just seems like mine and worthless! hihi

oh well, hipperihopp to the barbershop! CIAO! - slänger in en bild på en pin som jag fick i ett brev från sis. love you ♥

Supersnark.

Publicerad 2011-04-26 23:07:14 i Random,

känns som att jag varit hurtig idag, men jag har inte ådstakommit något. so I guess not? har jobbat, promenerat, duschat, fikat med mami, varit på Secondhand, puls, jysk och lagat mat! det är vad jag kallar hurtigt (bättre att vara småsint). nu har jag duschat av kroppen så man blivit lagomt mör, så nu är det bara att hoppa isäng!

tomorrow I'm going to do something, what it is I don't know yet! LIVE TO SEE ANOTHER DAY! I feel funny.. good night!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela