sweetness,

En dag med mamma.

Publicerad 2011-08-30 21:33:48 i Me&mum,

anledningen till att jag inte skrev något igår var den enkla orsaken att jag var med min mamma! vi åt lunch på indo och satt kvar i en evighet och fick dessutom i oss en uuunderbart god chokladcheesecake, mums. sedan strosade vi runt på stan, där jag hittade en väldigt vacker "tavla" som jag fick av henne, hihi. såhär vacker var den;sedan så hann vi åka hem till lägenheten och måla naglarna, dricka isté och lite annat mysigt som man kan göra på en tisdag :) älski ringde och skulle jobba över så när mami skulle hem så lockade jag med lite nygräddade våfflor och Mamma Mia och fick henne att stanna! superduper dag som jag får säga det själv, nu ska jag ut i kylan en sväng.Ciao!

Jävla postsnubbe.

Publicerad 2011-08-30 10:35:53 i Whine,

seriöst, du som delar ut post åt oss - du borde dö. helt allvarligt så kommer jag snart att anmäla dig för wreckless mail management, eller något. varför försöker du trycka ner paket som obviously doesn't fit? nästa gång kommer jag öppna dörren och skrika åt dig. kolla paketet jag fick ner i brevinkastet igår, dessutom såg det ut som en hund hade tuggat sönder en kartong på dörrmattan också.


what the hell!? tänk om det varit något ömtåligt eller värdefullt - inte okej! och det är inte första gången du trycker sönder våra paket, nästa gång går jag till posten och klagar, unge man!
Ciao!

Im back in action.

Publicerad 2011-08-29 12:29:17 i Bilder,

nu känner jag mig hel igen, äntligen! igår när jag var och mami och papi så kom pappa ut med en kabel och frågade om det var min. and guess what - it was! det var min efterlängtade kabel som går till alla (två) mina kameraladdare. så nu - NU - äntligen, kan jag ladda mina kameror och faktiskt använda dom. jag har känt mig oerhört handikappad utan kamera, och ni har ju fått plågats av mina förfärliga mobilbilder. men nu är det ändring på det!

först ut, mitt nya tillskott till familjen:


jag har ju en sjuk ovana att köpa hörlurar, dom är ju bara så vackra! jag vet faktiskt inte hur många jag har, men det är för lite för att kalla det samling och för många för att vara helt friskt. har dock inte i närheten av alla som jag vill ha. yeah enough about that.

jag har egentlien inte tid alls att sitta här just nu, men jag måste ju få lägga upp några bilder för att stilla mitt begär. jag slänger upp en dålig bild på mina naglar, jag kan verkligen inte fota dom så att det blir bra. but now - lunch!
Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela