sweetness,

A good thing.

Publicerad 2011-12-20 14:37:16 i Random,

glömde visa min oerhört snygga t-shirt som ramlade ner i brevinkastet igår!

Style, comfort and a people helper. this most be the ultimate thing!

Ciao!

Mera vinterland.

Publicerad 2011-12-19 17:40:40 i Älskade jul,

helljockas vad det snöar. men det passar väldigt bra ihop med våran vackra gran som vi fick igår, oerhört trevligt. nu har jag ingen bra bild på den, och orkar inte fixa, men ni får se en dålig en på den. nästan en kalle anka-gran! skulle bara ha kapat toppen en aning, men vackert äre!fem dagar kvar till jul, attans vad tiden går fort. tur då att vi hann få en massa snö (och en massa är det verkligen), dålig julstämning annars ju. vi storstädade lägenheten i helgen också, fett duktiga är vi. dock så känns det som jag har fått vinterdepression, huvudet värker och allting känns allmänt tråkigt - men det råder säkert julafton bot på!

dessutom är det ju bara en vecka, ish (-ish), kvar innan min älskade syster kommer hit /heart. finns egentligen ingenting dåligt att se fram emot dom närmaste veckorna! ja, nu blev jag redan på bättre humör.

nu ropar älsklingen att jag ska duka bordet, så jag får väl göra det!

Ciao!

Kallare än kallast.

Publicerad 2011-12-12 11:17:25 i Musik,

idag är det verkligen rekordkallt, för att vara denna vintern iaf. -19 grader (kan ju ha varit mer tidigare, I wouldn't know för jag sov!), inte konstigt att jag frös som en tok när jag steg upp, trodde jag blivit sjuk.

så nu sitter jag här, men långkalsoner, linne, tjocksockar och så onepiecen på det - ja, så kallt är det! har just käkat två clementiner och ska försöka fixa ihop någon sorts lunch på det vi har hemma, måste nog beställa Lina's matkasse eller något så vi har mat hemma..

jag känner mig så ofräsch och det är så kallt ute att jag tänker sitta inne i soffan och titta på film idag, yes I will! fast jag har tvättid mellan 11-21 så jag ska hinna tvätta igenom alla sängkläder också. så inte bara slacking, men jag tänker stanna inne hela dagen! nästan, i alla fall.

nä, nu ska jag äta lunch och se på Never say Never, haven't seen that one yet - shame on me. måste tvätta min sparkdräkt också, den luktar brasrök.Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela