sweetness,

First day, again.

Publicerad 2011-01-31 21:51:23 i Random,

ah, då har jag varit på Bokhandeln igen då. lite underbart som jag minns det, men nu är inte mina ben vana vid att stå hela dagen igen - inte okej. så nu kommer jag att ha sjukt ont i en veckan och inte kunna gå, men sen kommer det att gå över.. I hope. men tiden går ändå så fort när jag är där, så förhoppningsvis så hinner jag inte bry mig.

gäspade hela förmiddagen så när jag var hemma på lunch (vilket blev klockan 13:00, trevligt har jag det. att jag glömmer äta lunch) så hittade jag två energidryck som jag köpte i lördags men aldrig använde, so I drank them.. men jag kan säga att jag blev väldigt på G sen! dock så borde jag sparat en till jag kom hem för jag fetdeckade på soffan efter middagen. sunt? vem bryr sig, det var jävulskt skönt!

nu ska jag göra något produktivt så att jag blir trött igen innan jag måste sova, whish is in like 10 minutes. good luck to me!

Duvan Cup.

Publicerad 2011-01-31 07:09:15 i Party,

jag kan ju inte mer säga än att helgens bravader var (*high-pitch*) AWESOME! allt blev så sjukt bra och det kändes precis som en vanlig utekväll för några år sedan, jag känner att jag kanske fått tillbaka mitt festarflyt? två gånger på raken nu har jag haft en helt amasing time - och då får jag till hotellet båda gångerna! I think my positive thinking's finally paying off, haha.

det enda dåliga var att jag glömde helt bort min kamera och därför har jag absolut inga bilder, vilket suger. oh well, I have the memorie to cherish. dessutom så har ingen granne sagt något än och jag har inte fått några hatbrev i brevinkastet - yay! detta gör vi om!
I have doubt in your words and actions

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela