sweetness,

När man inte orkar.

Publicerad 2011-07-23 10:59:48 i Bilder,

det fanns för mycket att skriva om från när vi var i Hällan, så då skrev jag inte alls (apperently). vi hann göra så mycket på 4 dagar, och då for vi hem kring 2 ändå på tisdagen, att jag vet inte vart jag ska börja och om jag ens minns allt. dessutom så har jag varit helt seg i huvudet sen vi kom hem så när jag kommer hem från jobbet så lägger jag mig på soffan och sedan flyttar jag mig när jag ska sova, interesting life I know.

men nu, jag har kanske 20 minuter på mig innan jag måste fara, så jag tänkte iaf dela med mig av lite bilder (vi tog ju ganska många). jag orkar nog inte skriva något om bilderna, så ni får väl använda fantasin. enjoy. (click to enlarge)


ja, där har ni ett fåtal iaf. nu kommer jag försent till jobbet säkert, I hope you're happy! CIAO!

Håller tummarna.

Publicerad 2011-07-15 09:00:10 i Bilder,

nu är det bara några (typ 9, men ändå) timmar kvar tills vi sticker iväg! jag klev upp tidigt för att hinna allt som skulle hinnas.. nu när jag sitter här så finns det inget att göra - som vanligt! för jag kan inte duscha för ens i kväll för vi har ingen hårtorkt just nu, and yeah, mitt hår är för långt och tjockt för att ens hinna självtorka tills vi ska åka. så jag tvättar lite för att göra någonting iaf.

sedan så hoppas vi på att ingen kommer klockan tre så att jag kan sluta för dagen och köra hemåt, för då kanske vi kan vara påväg till klockan 5-6 iaf! det kommer bli en sen middagsgrillning - men det är så det ska vara när man har semester! (än dock om det bara är 4 dagar)

både älski och bestis slutar kring lunch, så allting hänger på mig. men vi har ju vackert väder så inget kan gå fel! CIAO.

Längtan är förskräcklig.

Publicerad 2011-07-14 08:22:17 i Film,

nu är det bara två dagar kvar!! åh jag längtar så det gör ont nästan. fast jag måste fara till mampap och tvätta ikväll (för tvättstugan är FULLBOKAD heela veckan här, jag fattar inte hur folk kan behöva tvätta så jävla mycket?!) sedan måste jag nog tvätta av bilen lite innan vi drar. så ikväll kommer vi nog att packa ihop allt vi ska ha och sedan bosätta oss på Tennvägen.

bestis ville se Harry Potter igår men jag sa att jag inte orkade, när jag sedan var påväg hem så insåg jag hur pigg jag var och ringde och sa Let's go! så klockan 7 kom vi fram till en kö som gick igenom hela lobbyn på MB, så direkt vi öppnade dörren så stod vi i kö i princip. men det gick bra, vi kom in och fick hyffsade platser.

och med chansen att någon knivhugger mig, filmen var okej.. 3D-effekterna var bra i början, sedan var det som att dom inte orkade gå lika mycket all in. några specialeffekter var dåliga (kan ha varit pga 3D:n) och vissa scener vara bara allmänt jobbiga, blev faktiskt yr några gånger (och jag har aldrig känt av 3D förut). så ja, jag ångrade inte att jag såg den, för den var faktiskt bra, men jag kände mig inte helt "WOHOO" när jag klev ut ur biografen. jag hade mest jävligt ont i ryggen och bakom örona av glasögonen. men jag kanske inte är ett inbitet fan? och jag tror dom osköna stolarna verkligen förstörde min koncentration (Im annoying in the way) ^^

men jag har saker att göra nu på morgonen, så jag har verkligen inte tid att sitta här. hoping for sun this weekend! CIAO.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela