sweetness,

Att anpassa sig.

Publicerad 2011-06-30 20:32:38 i Random,

jag har bara jobbat i kriberg i tre dagar hittills men jag har redan börjat anpassa mig. jag somnar nu inte direkt efter middagen och sover tills jag ska upp, och jag behöver inte dricka hundra redbull på vägen dit och hem, vilket känns bättre för kroppen. dock så måste jag köpa ett par nya tennisskor för att det känns inte okej att gegga ner mina Lunarglide, eftersom det inte direkt är några slit och släng skor. men jag ska ju till umeå med mamma på tisdag så jag ska se om jag klarar mig tills dess, annars får jag kolla om team sportia har något.

känns jobbigt att jag måste upp typ 7 imorgon igen för att hinna dit innan 9, men det är ju värt det i slutändan. detta kommer bli världens längsta vecka, jag har inte helg för ens på måndag. jag kommer nog spendera hela måndagen i sängen - döendes. förhoppningsvis överlever jag, bara väldigt bummed över att jag inte kan umgås med älski i helgen. får be han sjukskriva sig på måndagen istället, hihi.

nää, om jag ska ta och måla klart mina naglar så jag kan gå i säng snart, okej, om en timma i alla fall. jag behöver min sömn, jag är ju inte direkt någon morgonmänniska - än. have a nice one!

Underbara balkong.

Publicerad 2011-06-30 07:09:57 i Pyssel/Inredning,

igår var jag ledig - åh så skönt det var! dock så for jag till Enebacken, arbetsförmedlingen och diskade, så jag var duktig ändå. men så for jag och hälsade på mami på hennes jobb och fick med mig lite blommor hem som jag planterade om i krukor på balkongen. så nu är balkongen ännu mer vacker, fast jag har inte fått upp gardinerna på ena sidan för jag hade inte nog med kraft i armarna igår, konstigt nog. plus att jag inte målat bänken vit än (vem hinner när man jobbar hela dagarna, och helgerna, och kommer hem kring 6 varje kväll?) eller sytt klart stolsöverdragen, med sommaren är ju inte slut än!


det är tur att jag är pyssligast i världen och köper med mig saker hem fast jag inte vet vad jag ska ha det till. för jag tyckte det blev tomt med bara en blomma och lampan, så jag rotade igenom allt vi har och hittade ett glasfat, ett rosljus, sand, tygblommor och Grace and voila! jag blev faktiskt rätt nöjd ändå.

nää, om jag ska fixa mig så jag kan fara iväg mot jobbet snart, det är ju ändå lite mer än 7 mil så! CIAO.

Umeå med bror.

Publicerad 2011-06-15 09:58:22 i Kärlek,

igår var jag med bror i umeå hela dagen. har längtat i evighetersevigheter på att äntligen få käka kinamat igen! så det var det först vi gjorde, även fast klockam bara var elva. dock så hade min favoritrestaurant stängt så vi fick fara på en annan, men no harm done!

sedan spenderade vi hela dagen att gå runt stan och kolla efter kläder till han och dekorationsprylar till mig, kan inte säga att handla kläder är i närheten lika roligt som att handla saker till lägenheten. inredning is life!

vi klarade oss till halv fem ungefär när vi gav upp och for på statoil för bror ville ha en statoilpizza (av all mat som finns). dock kan jag säga att jag tycker synd om människor som måste övningsköra mellan 4-5 i umeå, det är nog hell för mig som redan har körkort. men vi klarade oss och jag bara ääääälskar att köra nya övningsbilen pappa köpt åt bror, underbar!

oh well, nu sitter jag och har ont i fötterna efter allt gående.. måste dock hoppa in i duschen och sedan fara och jobba. hoppas bara inte det börjar regna.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela