sweetness,

Att anpassa sig.

Publicerad 2011-06-30 20:32:38 i Random,

jag har bara jobbat i kriberg i tre dagar hittills men jag har redan börjat anpassa mig. jag somnar nu inte direkt efter middagen och sover tills jag ska upp, och jag behöver inte dricka hundra redbull på vägen dit och hem, vilket känns bättre för kroppen. dock så måste jag köpa ett par nya tennisskor för att det känns inte okej att gegga ner mina Lunarglide, eftersom det inte direkt är några slit och släng skor. men jag ska ju till umeå med mamma på tisdag så jag ska se om jag klarar mig tills dess, annars får jag kolla om team sportia har något.

känns jobbigt att jag måste upp typ 7 imorgon igen för att hinna dit innan 9, men det är ju värt det i slutändan. detta kommer bli världens längsta vecka, jag har inte helg för ens på måndag. jag kommer nog spendera hela måndagen i sängen - döendes. förhoppningsvis överlever jag, bara väldigt bummed över att jag inte kan umgås med älski i helgen. får be han sjukskriva sig på måndagen istället, hihi.

nää, om jag ska ta och måla klart mina naglar så jag kan gå i säng snart, okej, om en timma i alla fall. jag behöver min sömn, jag är ju inte direkt någon morgonmänniska - än. have a nice one!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela