sweetness,

Not much to say.

Publicerad 2011-05-25 22:42:51 i Bestis,

hm, vad har jag att berätta. jag kan inte sova längre, det enda jag tänker på när jag ligger mig ner är alla saker som jag skulle kunna göra istället för att sova. sömn känns som en waste of time just nu.
det regnar bara, hela tiden, det går mig sjukt på nerverna nu alltså. när det blir uppehåll får man skynda sig ut och njuta av att världen blivit grön, men det är inte många minuter. om jag bestämmer mig för att gå ut och gå så är jag blöt när jag kommer hem, inte okej.
har inte diskat än, som det verkligen borde göras. har klipptid på onsdag, behövs verkligen!, och mormors begravning är på fredag. as the title said, not much to say. I just want my BFF to come home!

Stuff to do.

Publicerad 2011-05-20 11:45:05 i Bilder,

jag har demolerat min bärbara hårddisk så att jag fick ut hårddisken som var i den, så nu har jag alla bilder från förr! woho! jag spenderade i princip hela måndagen och bara matade igenom alla bilder, det är så sjukt roligt att se allt man gjorde. jag minns inte direkt så mycket av sådant jag gjort, så därför älskar jag att jag har så pass mycket bilder från nästan den roligaste tiden i mitt liv!

oh well, idag hade jag tänkt åka och måla i Enebacken eftersom det är första dagen på över en vecka då det inte regnar. men som vanligt när jag äntligen får göra något så började jag må sjukt dåligt och jag känner mig fortfarande ganska light headed. ja, så jag passar på att typ städa så mycket som jag klarar mellan varven. jag blir sjukt rastlös av att bara sitta still när jag verkligen behöver det. dessutom såg det ut som en knarkande 4-barns mamma bodde här, inte precis looken jag letar efter.

dessutom har jag tvättid mellan 07-18 (första gången som jag lyckats med det, våra grannar tvätt sjukligt mycket), så jag har försökt samla på mig så mycket tvätt som jag kan hitta. funderar på om jag ska orka tvätta täckena och kuddarna också? har inte bestämt mig för om jag verkligen orkar det än.

anyways, nu ska jag gå och försöka hitta mig något att äta. det kanske känns bättre i kroppen efter jag fått i mig mat, har ju Macarons att smaska på också, hihi! CIAO!

From London with love.

Publicerad 2011-05-18 00:25:58 i Kärlek,

idag kom mamma och pappa hem från London där dom varit och roat sig dom senaste dagarna, lyllos! dessutom så fyller mamma år idag, så direkt dom kom hem så körde jag dit och gav henne detta paket.

dock så fotade jag inte innehållet i den, smartis, men det var en fin kaffelatte-isch kopp med texten "Life is too short to wear flat heels", eller något i den stilen. vilket, om man känner min mamma, passar henne ganska exakt!

och som vanligt så när mamma och pappa har varit utomlands (eller bara borta överhuvudtaget) så har mamma alltid med sig en massa presenter hem. apparently så är jag extremt lätt att köpa saker till (vilket jag inte klagar över eftersom det finns inget bättre än att få överraskningar!) så allting mamma ser vill hon i princip köpa till mig, så det är alltid lika spännande att se vilka fina saker hon har med sig hem.

så jag slänger bara upp en massa (halv)vackra bilder på det underbara hon hade med sig!


det var det, helt underbara saker är det! åh jag blir så glad av att titta på dom, och det är väl ganska tydligt vad jag har för smak, hihi. jag kan ju visa en del av min samling på köksskåpen, där tekopp/kannan passade in perfekt!


ja, nu vet ni också hur crazy jag är! men nu måste jag verkligen gå och lägga mig, jag ville bara dela med mig av glädjen man får av att titta på dessa underbara ting! sleep tight sweet darlings.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela