sweetness,

Things that makes you crazy.

Publicerad 2011-11-29 14:10:32 i Nerd,

I'm having one of those wierd days, just saying. älski väckte mig i morse och hade försovit sig så jag fick stiga upp och skjutsa honom, inte precis hur jag ville vakna idag. men när jag kom hem gjorde jag frukost och såg kanske 2-2,5 avsnitt av Psych och somnade på soffan, ah the cursed sofa.

vaknade upp kring elva, gjorde mig lunch och fortsatte titta på Psych. yes, I'm pathetic, moving on. så när jag sitter där och avsnittet tar slut så startar avsnitt 15 eller något, efter jag just sett 9. that just didn't make sence, så jag inser att jag visst tyckt att det var okej att hoppa över att ladda ner typ 4 avsnitt mitt i en säsong. fu past me, fu.

så nu sitter jag här, laddar ner från en torrent som tycker det är okej att vara seg. det är grått och trist väder ute och det vägrar att snöa.

wow, jag är verkligen trevlig idag. hjärnan blir som sirap av att somna på soffan, borde gå ut och plocka granris som jag tänkt göra i en vecka nu. varför blir det mörkt så snabbt?

oh well,

Ciao!

Duktiga flicka.

Publicerad 2011-11-28 12:01:33 i Kärlek,

jävlar vad duktig jag är idag! har hunnit tvätta 6 maskiner och städat precis hela toaletten, jag har tillochmed skrubbat badkaret. om inte det ger vuxenpoäng så vette tusan!

som belöning för min möda så gav gud mig snö, thank you! jag borde vara duktig mer ofta, kanske det börjar likna vinter snart.

mami hade bytt ledigdag och är hemma idag, så hon skrev att vi borde klämma in en fika i allt hurtiga vi göra. och det säger man ju aldrig nej till! så jag ska väl försöka tvätta klart allt som behöver tvättas innan fikatid så slipper jag tänka på det.

men nu ska jag bara bädda sängen, städa bort i vardagsrummet och kanske dammsuga igenom hela lägenheten en sväng - sen är det klart! kanske borde äta lite lunch också, jag glömmer alltid bort att äta när jag har fullt upp. inte bra.Ciao!

Home sweet home.

Publicerad 2011-11-23 13:50:44 i Älskade jul,

då var man hemma igen då. kom hem igår kring halv 4, men det känns som jag aldrig varit borta. hann besöka mamma, fara och handla, hämta upp julsakerna och pynta en del innan jag blev trött och fick äntligen somna med min älskling bredvid mig.

imorse blev jag väckt av att telefonen ringde och det var från hårbolaget. ja, vissa beställer ju visst tid klockan 8 på morgonen dagen efter man kommit hem efter att varit borta i två veckor, smart move Marlene. så jag slängde på mig några kläder och satt ett bra tag hos frisören.

käkade lunch med mami halv tolv och sprang en sväng på åhlens. nu sitter jag och lyssnar på musik och småpyntar överallt, åh vad jag har längtat till detta - there's nothing better than christmas!

nu ska jag pynta lite till och sedan fara en sväng på lite affärer innan älsklingen slutar. måste fara på jysk och se om dom har en matta till vardagsrummet och lite annat. nu får det gärna snö lite till och bli december så jag får baka också!Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela