sweetness,

When success strikes.

Publicerad 2012-01-31 07:45:13 i My life,

Jag lyckades att kliva upp klockan 7, woho! Ja, det är sådant som man blir lycklig över när man inte har något jobb - att lyckas kliva upp som vanliga människor. Tragiskt, men sant.

Igår löste jag gåtan med varför jag inte orkar städa! Yeah I'm just gonna say it, vi har alla julsakerna kvar. So, now it's said. Tillbaka till min lösning.. Klart man inte tycker om att städa bort julen om man vet att man ska sätta upp samma mörka, trista saker som man hade före jul - you need something new!

Detta resulterade i att jag spenderade eftermiddagen åt att gå runt på stan och hitta nya saker i fina färger. Det gick väldigt bra, dock trodde älskli att vi hade gardinera hemma så vi sparade på det. Måste ner i förrådet och kolla i gardinlådan där, för hittills har jag i alla fall inte hittat några!

Idag hade jag tänkt gå ner och hämta upp jullådan så alla saker kan åka ner i den. Dock så är det Hart of Dixie idag.. so who knows how this will end. Tur att jag klev upp i tid i alla fall!

Have a nice morning!

Lovetraps.

Publicerad 2012-01-30 12:04:08 i True love,

Igårkväll när jag gick och la mig så städade jag till lite i vardagsrummet och la ut några "love traps" så min älskling skulle bli glad när han vakna :) Till min stora förvåning så hade jag fått mig en egen när jag steg upp och gick in i köket! ♥Idag har jag inte tänkt säga något om vad jag tänkt göra, efter apparently så tycker folk att jag säger mycket men inte gör det. Så hädanefter så tänker jag göra det jag ska, and then tell you about it! See, you ruined it for everyone!

Nä, nu har jag tänkt se Once upon a time. Yeah, that I will do!

Have a beautiful day!

New lamp.

Publicerad 2012-01-27 14:22:22 i Bilder,

Nu är disken klar och köket ser mycket trevligare ut. Dock så står min dator fortfarande på köksbordet (som också står i vardagsrummet) och alla julgranssaker ligger på kofferten, men nu ska vi inte vara petiga!

Ska möta min älskling på badhuset om.. typ 40 minuter, hoppas det går lika bra som det gick igår - nailed it! Jag måste dock sluta sitta vid datorn för det pajar min rygg som tusan.

Fast nu måste jag höra med min bror om han tänkt sig med på badhuset eller inte! Jag lägger upp en sned och avkapad bild (vårat sovrum är en aningens stökigt just nu, bagateller) på min fina skärm som jag fick av mami och papi när jag fyllde år.

Dock tror jag inte att man ska ha det som lampa? Men wth, fast jag vill flytta den en aning eftersom den sitter inte i mitten - mitten av rummet, utan mitten i rummet minus garderoberna. Äh nu fattar ingen det där, men sak samma!Have a nice Friday!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela