sweetness,

Dålig uppdatering.

Publicerad 2012-07-30 17:58:18 i My life,

Hallojs,
 
Ja, det är dålig uppdatering just nu, that's life. Jag har typ promenerat och suttit framför tvn hela veckan, allt för att slippa fara ut och supa faktiskt.. Kände inte alls för det. Men jag har umgåtts med mami och med mig själv, trevligt värre. Körde lite home spa i fredags i brist på annat, bäst att passa på när man är ensam.
 
Annars så har jag inte gjort ett skit i princip. Varit på möten två gånger och kört en sväng till Umeå med bestis och käkat kinamat, smaskigt värre. Var sjukt peppad på allt i början av veckan men det rann ut i sanden innan veckan var slut.. Så nu satsar vi på lite nya tag!
 
Hade tänkt mig ut en sväng i morse, men både jag och vädret tyckte att stanna inne och sova var trevligare. Dock så körde jag och älsklingen nya tag på gymmet idag istället. Så jävla skönt, dessutom finns det inget bättre än att komma hem och käka mat sen.

Imorgon har jag möte klockan 9, så jag måste väl gå och lägga mig snart ifall jag vill hinna somna så jag får mig nå sömn. Gick och la mig halv 12 igår men somnade inte förrän kring halv 2, jag har ju inte lagt mig efter 12 på hela semestern typ.. Fett wierd!
 
Anyways, nu ska jag gå och kamma håret eller något.
 
Have a great evening!
 
Ciao.

Äntligen hemma.

Publicerad 2012-07-22 11:38:24 i My life,

Hallojs,
 
Nu är jag äntligen hemma! Fast vi kom hem kring halv åtta igår, men vem orkade göra någonting annat än att lägga sig i soffan och titta på film!? Vi åkte ifrån Västerås igår morse kring nio, sen har vi kört och kört och kört - stannade till på IKEA - och kört och kört.. Ja, kommer nog att gå resten av året!
 
Men oj så trevligt vi haft det! Dock glömde jag min systemkamera och min jacka nere i Norrköping, men det får jag tillbaka, förhoppningsvis, i november. Jag lägger väl upp massa bilder i ett senare skede, just nu vill jag ligga i soffan och gäspa.. Eller städa bort alla saker vi haft med oss.
 
Have a wonderful day!
 
Ciao.

God morgon.

Publicerad 2012-07-05 09:42:47 i My life,

God morgon,
 
 
Nu ni, idag har jag redan varit hurtig. Var ute och gick en vända i skogen, duschade, åt frukost och var iväg en sväng på kursmöte - och klockan är bara 09:35! Jisses, jag hinner ju göra hur mycket som helst innan lunch om jag fortsätter såhär. Men det orkar jag inte.
 
Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag. Vi borde fara på stan så älski kan köpa fiskegrejer och shorts, fast vi har ju frikort på djurparken idag eftersom vi var där igår.. Så det vore ju roligare eftersom det skulle bli superväder. Hms hms, nytta eller nöje?
 
Kändes ju faktiskt roligare att göra något kul idag eftersom vi har tvätt- och städdag imorgon.. kommer nog inte att se solen förrän den gått runt huset och nått vårat fönster. Ack att det ska vara så krävande att åka bort! Fast det kanske bara är jag som är överkoordinerad?
 
Oh well, nu ska jag måla naglarna eller något annat onödigt, klockan är ju ändå bara tjugo i nio.
 
Have a wonderful day!
 
Ciao.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela