sweetness,

Wonderful!

Publicerad 2012-03-29 08:04:49 i My life,

Halloj.

Idag är det awesome väder! Det är dock bara +3, så det kunde fått vara varmare, men det är sol. Måste gå in på stan idag igen för att göra några gruppuppgifter för kursen, bah. Kursen i sig är ju faktiskt helt okej, roligt att faktiskt ha någt att göra. Men varför måste vi göra konstiga uppgifter för? Inte okej.

Annars då, jo, jag är sjuk förfarande. yaay. Men nu har det blivit värre med hostan (även fast jag äter hostmedicin?) och jag kan typ inte sova längre. Jag hostar mig helt allvarligt till sömns, det är fasen inte okej. Jag sover dåligt och så måste jag kliva upp 7 och sedan gå överallt. På vägen hem igår regnade det ganska rejält och jag blev genomblöt.. Thanks alot GOD!

Nä, men nu måste jag sätta lite fart. Behöver inte gå för ens typ vid 9, så jag har ju tid kvar. Men jag måste äta frukost och sminka mig och allt annat onödigt man gör på morgon.

Have a great day!

Måste erkänna mig slagen.

Publicerad 2012-03-26 09:38:46 i My life,

Hejochhå!

Det är så typiskt! Alltså jag blir i princip aldrig sjuk, det är ytterst sällan faktiskt. Jag har alltid varit lite snuvig och så, men det tror jag är någon allergi eller något. Men det är inte ofta som jag faktiskt blir sjuk på riktigt. Vilket jag tycker är helt underbart - för vem gillar att vara sjuk?

Men nu är det väl så att jag måste känna mig slagen.. För nu har jag lyckats få någon sorts förkylning som ger mig snuva, ont i halsen och rethosta. I'm sorry, finns det något värre än rethosta?! Djävulens påfund! Jag väckte mig själv typ 20 ggr igårkväll när jag försökte sova för min hals gjorde pipljug när jag andades djupt.. Gah!

Nä, så idag måste jag på apoteket och köpa hostmedicin och någon halstablett av något slag. Vanliga människor blir sjuka när det blir vinter.. Men inte Marlene, nej,  hon blir sjuk när det blir sommar! Like a baws.

Aja, nu ska vi inte vara sån. Måste göra en uppgift till kursen imorgon, I don't like it a bit. Funderade på att snurra på mig en halsduk och gå ut en sväng, men det är mulet så jag tappade suget.. Får väl ta en promenadrunda i lägenheten om inte annat..

Have a nice day!

Ciao!

Måste passa på.

Publicerad 2012-03-23 07:19:22 i My life,

God morgon!

Jäklar vad fint väder det är just nu! Bara att slänga på sig kläderna och bege sig ur på en promenad innan det kan vara försent. Jag har saknat att promenera, men det har varit sådant skitväder. Igår regnade det tillochmed!

Men nu jämarns. Fasen vad härligt!

See you later!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela