sweetness,

Taggad till tusen!

Publicerad 2012-05-31 09:39:22 i Kärlek,

God morgon,

Nu har jag suttit och smsat med Bestis ett tag om i sommar. Och åååååhhhhhh vad jag längtar!!! Kan det inte bara bli Juli nuuu! Och sen vill jag att det aldrig slutar, det kan få vara Juli i en evighet tack.

Det är ganska sjukt att man oftast blir helt galen på sommaren. Det är väl solljuset som gör oss glada och då hittar vi på massa knasiga saker, I like it. Jag borde nog flytta någonstans där det alltid är sol och värme, då skulle jag vara såhär glad jääämt! WIHO :)

Nä, nu ska jag ta och göra mig frukost eller något. Hade tänkt fara ut och gå men blev vek för att vi körde en rumpdödarlåt i slutet på Zumban, så mina ben är som spagetti idag. Men det är så det ska vara!

Nu kör vi ide tills Juli, ha det bra!

Ciao!

förra året med bestis och älskis

Vår igen.

Publicerad 2012-05-30 21:42:42 i My life,

Hallojs,

Alltså jag är inne på blogg.se varje dag men jag glömmer bort att skriva något.. Eller okej, jag orkar mestadels inte :D Vilket egentligen är tråkigt eftersom jag älskar att skriva här, jag måste bli flitigare att använda min kamera. Dock skulle jag väldigt mycket behöva en ny, eftersom min digitalkamera har börjat ta fruktansvärt korniga bilder..

Ja, annars då.. Jag saknar mina vänner så sjukt mycket , inte alls roligt att bo ensam kvar. Hade jag inte varit pank så hade jag åkt till umeå varje vecka. Ja, men man blir mer ensam på sommaren utan vänner!

Längtar tills i Juli så jag kan ta med mig älskling och bestis och åka till hällan ♥♥ Hade jag varit miljonär hade jag varit där heeeela sommaren och bara mått! Det är verkligen heaven on earth.

Nä, nu måste jag sluta med det här.. Jag blir bara deppad! Istället så ska jag längta sönder och vänta på att tiden ska gå.

Have a wonderful evening.

Ciao!

Bra start.

Publicerad 2012-05-25 08:10:27 i My life,

God morgon,

Jag vaknade halv 6 imorse när älsklingen klev upp och kunde absolut inte somna om för jag var så sjukt hungrig! Så jag klev upp och käkade lite frukost och gick sedan ut på en promenad, duktigt. Det är ju superväder och på nyheterna sa dom att det skulle regna senare idag :( Så det var lika bra att passa på!

Så nu är jag nyduschat och uttråkad. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra idag.. Jag skulle kunna vika tvätt, dock håller det väl mig inte sysselsatt i mer än 15 minuter. Argh!

Oh well, jag får väl sätta mig och köra lite Fairy Tail-maraton och skylla på att det ska regna, no?

Have a wonderful day!

Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela