sweetness,

Hurry curry.

Publicerad 2012-09-28 14:14:13 i My life,

Hallojs,
 
Jag älskar hur jag aldrig vet när jag ska fara om jag har en tid att passa. Jag hatar verkligen att passa tider, det är typ en nightmare. För jag får verkligen ångest över att jag ska komma försent och det är typ det värsta jag vet, att komma försent alltså.. Fast att ha ångest är ju inte heller så trevligt.
 
I alla fall. Så när jag ska någonstans så kollar jag hela tiden på klockan och sitter typ och mår dåligt över att jag kommer glömma bort att fara eller något, men så lyckas jag alltid vänta för länge så att jag får panik och typ kommer försent ändå. Eller nä, oftast kommer jag för tidigt eftersom jag tror att det tar en timme att cykla till stan fast jag cyklat dit typ hundra gånger och vet att det tar max 10 minuter.. So yeah, I just wanted you to know how fucked up I am. Like if you didn't already know.
 
Anyways, jag ska till badhuset och möta upp Rick nu. Ska bränna lite kalorier som jag sedan jag fylla upp med munkar, cause that is how I do it. Nemen man måste ju äta munkar på marknaden, annars är det ju inte ens lönt. Och man måste ju träna för ja.. annars är det ju inte lönt. Or did that make sense?
 
Men nu måste jag ju fara för annars kommer jag försent.
 
Ciao!

Härliga fredag.

Publicerad 2012-09-28 11:04:42 i Music,

God morgon,
 
Försovde mig igen imorse, inte okej. Jag förstår inte varför jag är trött när klockan ringer, det är helt ologiskt. Som tur är så vaknar jag oftast kring halv åtta av mig själv, och det är ju inte allt för sent. Så fick jag ryck idag med att jag bara kände för att gå en promenad, so I did. Dock så ångrar jag att jag alltid ska ta den långa sträckan. Idag var jag typ död efter typ 70%, men som tur är så känns det skönare i efterhand att veta att man inte mesade ur.
 
Idag börjar ju marknaden på riktigt. Så från och med nu så måste man ta cykeln om man ska in till stan, annars kommer du dig inte långt.
 
--
 
Haha okej, jag började skriva det här typ kring halv nio och apparently så kom jag av mig och glömde bort det. Så typiskt mig. Så nu postar jag bara detta för jag har ingen aning om vad jag hade tänkt skriva mer, haha. But enjoy this song vettja! Vi brukar dansa till den på Zumban och den har fastnat på hjärnan nu. Feel like dancing all the time.
 
 
 
Have a wonderful day!
 
Ciao.

Trött som få.

Publicerad 2012-09-27 15:15:15 i My life,

Hallojs,
 
Nu är jag äntligen hemma efter att ha haft ekologisk labb! Det gick väldigt bra, extremt mycket lättare än jag trodde att det skulle vara. Så det känns ju bra.
 
Olyckligtvis så blev jag fruktansvärt trött nu när jag kom hem. Dessvärre så ska jag träffa upp älsklingen på badhuset om 45 minuter, så jag måste duscha i kallvatten eller något. Dessutom så skulle mamma en sväng på åhlens när hon slutar och det kände jag att jag inte ville missa. Behöver några nya sminkgrejer och det är ju inte så roligt att handla med en pojke, så jag måste ju passa på!
 
Men nu ska jag gå och stoppa is i tröjan eller något. Måste bli pigg!
 
Ciao.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela