sweetness,

Sova.

Publicerad 2013-02-28 10:54:00 i Instagram, My life,

God morgon!
 
Ja, jag har nyss klivit upp! Så jäkla skönt alltså, känner mig som en ny människa. När man kliver upp tidigt varje dag så känns det som man aldrig sover, fast man går i säng tidigt. Så jag tänkte att jag måste ta sovmorgon idag eftersom jag förmodligen inte kommer kunna göra det på lördag. Och man måste ju ta sovmorgon minst en dag i veckan, that's like a law or something.
 
Idag har jag planerat att inte göra något alls. Min kropp känns helt förbrukad och jag börjar nästan tro att det är för att jag börjar bli sjuk.. Igår kände jag mig bara tung och nedstämd och idag så har jag ont lixom bakom ögonen, you know, och snorar. Så, that's awesome. Inte precis som att jag ska fara till umeå och umgås med människor för första gången på, I don't even know. Men thank you body, for never being sick untill I have a reason not to be.
 
Så dagens uppgift blir alltså att försöka stoppa detta elände från att sprida sig vidare. Hoppas ni har en bättre dag framför er.
 
Have a majestic day!
 
Ciao.
 
Vi gjorde köttbullar igår - produktivt värre!

Så det kan gå.

Publicerad 2013-02-26 14:35:10 i Bestis, Instagram, Kärlek,

Hallojs,
 
Idag är jag trött! Jag har faktiskt klivit upp varje dag kring 7-8 utan problem, tills idag. Jag går i princip i säng kring 10 varje dag, för då är jag antingen dödstrött eller sjukt uttråkad, så det känns så ovärt att vara uppe. Så att sova till 8 känns så himla mycket, I mean that's 10 hours om jag somnar på en gång. Så jag tänkte, lika bra att fara på badhuset tidigare och lixom ta vara på dagen så att jag inte får för mycket sömn..
 
Yeah apparently så tyckte inte min kropp att det var en bra idé. Igår gick det skitbra, klev upp och mobbades med rick eftersom han alltid är så trött och seg.. Tji fick jag idag! Snoozade i över en timma och klev upp efter rick, vilket aldrig händer.. What's up with that? En timme? Seriously, har inte min kropp mer disiplin än så? Well apparently not.
 
Så, vi får se hur detta funkar i fortsättningen. I'm not giving up, mind, so just give in. Annars idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket intressant.. Ovanligt. Har försökt skriva upp en lista på saker som måste göras innan jag åker till Bestis i helgen, annars kommer jag glömma bort dom och sedan skylla på det. Not this time, brain!
 
Ja, det var väl allt för den här gången. Jag vill mest babbla av mig så att det finns något på den här bloggen. Lovar att det kommer att bli mer senare i livet när jag faktistk har ett intressant och innehållsriks liv - but until then så bjuder jag på två bilder från i helgen när Bestis var här och vi spelade spel och drack vin! ♥ 
 
Have a wonderful day!
 
Ciao.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela