sweetness,

Helt slut på.

Publicerad 2013-01-18 14:28:00 i My life,

Hallojs,
 
Alltså jag vette tusan vad det har blivit för fel på mig, dom senaste dagarna så har jag varit så sjukt trött att jag vill sova lunch. Just nu sitter jag och gäspar och försöker att inte somna sittandes. Kommer kännas skönt med helg, kroppen är nog slutkörd, både fysiskt och psykiskt. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, så jäkla skönt!
 
Annars då? När jag vaknade imorse så var det -30 grader ute. Borde vara omöjligt att bli så kallt, det går ju inte leva. Eller har jag blivit soft? Liftade med mamma till badhuset när hon for på jobbet, hade nog stannat hemma annars. Tur att min mamma är så snäll!
 
Resterande dagen har tillbringats i soffan med samhällsboken och ett häfte. Suttit och diskuterat USAs och Sveriges rättsystem and what not med Rick, man kan ju mer om politik och samhälls än man tror. Blir nog bra det här.
 
Oh well, back to the books. Måste ju köra på hårt när det lix är fredag så det känns bättre att ta helg sen. Ska tända massa ljus också så det blir någon värme här.. Kallt som ett as.
 
Have a wonderful day!
 
Ciao.
 

Fett kallt.

Publicerad 2013-01-17 16:08:06 i My life,

God eftermiddag,
 
Ja, klart som fasen att det skulle bli kallt idag. Var -22 imorse när vi klev upp, så jag skickade ett sms till mamma som snällt lånade ut sin bil till oss. Kommer förmodligen måsta låna den imorgon också, eftersom denna kyla verkar ska hålla i sig. Trist.
 
 
Imorgon kommer bror förhoppningsvis hem, så jag lovade honom att spara mitt benpass så vi kunde rocka det tillsammans. Längtar! Fast det blir inte förrän på lördag, imorgon ska man kuta.
 
Okej det är Famly Guy på tv så jag blev alldelens för okoncentrerad för att skriva något mer. Nu får ni ta och hitta på något annat att göra, jag ska sätta mig i soffan och läsa en tidning eller något.
 
Have a pleasant evening!
 
Ciao.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela