sweetness,

Det är så typiskt.

Publicerad 2012-04-27 09:20:00 i My life,

God morgon mina barn.

Åååh vad jag blev glad igår när jag kom in på gymmet och dom har gjort om! Jag har alltid stör mig på att dom har så gammalt och dåligt där inne, no offence. Men igår så kom jag in och såg till min lycka att dom köpt in en crosstrainer. Tack gode gud.

Så, inne i mitt lyckorus som jag var, bestämde jag mig för att fara och träna på morgon idag eftersom vi åker kring 2? Men du tror inte jag har legat hela natten, vaken, och haft ont i magen och inte kunnat sova. Det är så typiskt! Så när klockan ringde i morse hann jag knappt registrera att jag var vaken innan jag somnade om.

Så nu sitter jag här, irriterad, med träningskläderna på och ska fara ändå. Dock så brukar det vara så mycket folk vid den här tiden. Dom vill sova ut men ändå hinna träna, ni ska jobba för tusan! Sluta fara på gymmet när ni ändå bara är där i januari och maj!

Ja, nu måste jag bege mig, ska hinna duscha, packa och äta lunch innan älsklingen slutar klockan 1-2. Tanka bilen hade jag ju också kunnat göra, men nah, vi gör det när vi far.

Have a great morning!

Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela