sweetness,

Massa snö.

Publicerad 2012-12-22 11:27:00 i Music,

Hallojs,
 
Jäklar vad det snöar hela tiden.. När man vaknar så är det snö överallt och man tänker "Uffh, inte orkar jag gå någonstans i den här snön.." och så skottas det innan dagen är slut och man tänker "Åh vad bra, då kan jag göra det och det imorgon!" Fast när man sen vaknar nästa dag är det lika mycket snö igen och allting börjar om.. Ah yes, being lasy is the dream.
 
Fast jag och älski gick faktiskt ner på stan igår och handlade lite grejer. Som tur var mötte vi bror min på systembolaget så vi slapp gå hem med allting. Karma. Måste dock på stan idag igen eftersom jag såklart glömde köpa lådor.. As peculiar as that! Nemen vi får se om jag orkar, haha. Turligt nog ha Åhlens öppet ganska mycket innan jul. Bless them!
 
Hm ja vad annars.. Jag och älski har börjat spela Maple igen, ah how I've missed it! Jag vet inte vad det är men julen får mig att tänka på Maplestory av någon anledning..
Bestis är hemma i stan igen också, wiie ♥ Fast jag har faktiskt, hör och häpna, haft grejer att göra dom senaste dagarna så vi har bara hunnit umgås så mycket, men nu så!
 
Ah well, nu orkar jag inte skriva mera.. Trodde sjusovaren skulle vakna snart så jag inte får så dåligt samvete att jag lvlar ifrån honom, haha. Men icket. Jag får väl ta och göra mig någon frukost och invänta hans vaknande.. 
 
Have a wonderful day! (If you don't, check out the video below and it will make you happy, haha)
 
Ciao.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela