sweetness,

Hurry curry.

Publicerad 2012-09-28 14:14:13 i My life,

Hallojs,
 
Jag älskar hur jag aldrig vet när jag ska fara om jag har en tid att passa. Jag hatar verkligen att passa tider, det är typ en nightmare. För jag får verkligen ångest över att jag ska komma försent och det är typ det värsta jag vet, att komma försent alltså.. Fast att ha ångest är ju inte heller så trevligt.
 
I alla fall. Så när jag ska någonstans så kollar jag hela tiden på klockan och sitter typ och mår dåligt över att jag kommer glömma bort att fara eller något, men så lyckas jag alltid vänta för länge så att jag får panik och typ kommer försent ändå. Eller nä, oftast kommer jag för tidigt eftersom jag tror att det tar en timme att cykla till stan fast jag cyklat dit typ hundra gånger och vet att det tar max 10 minuter.. So yeah, I just wanted you to know how fucked up I am. Like if you didn't already know.
 
Anyways, jag ska till badhuset och möta upp Rick nu. Ska bränna lite kalorier som jag sedan jag fylla upp med munkar, cause that is how I do it. Nemen man måste ju äta munkar på marknaden, annars är det ju inte ens lönt. Och man måste ju träna för ja.. annars är det ju inte lönt. Or did that make sense?
 
Men nu måste jag ju fara för annars kommer jag försent.
 
Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela