sweetness,

Inte kul.

Publicerad 2009-10-31 16:48:02 i Random,

jag tror jag har årsbunden depression. jag känner ingen större glädje för något. dessutom verkar allting bara gå till det sämre. jag känner inte för att supa, jag känner inte för att klä ut mig, jag känner inte för att festa, jag känner inte för att göra av med pengar, jag känner inte för att umgås med någon och jag känner inte för närhet. jag vill typ vara ensam och leva med mig själv just nu. all kärlek omkring mig verkar bara göra mig ledsen och fundersam. fast jag blir så jävla emo när jag är ensam, kommer börja leva i min självömkan. jag tycker inte om den här tiden på året alls. och nu kan jag inte ens se fram emot min systers fördelsedag, vad ska jag då se fram emot? jul var lite långsökt.. hjälp mig.

klart.

Publicerad 2009-10-30 17:44:50 i Random,

nu har jag sytt klart alla volanger på klänningen i alla fall. vet inte hur nöjd jag blev, den är lite för kort och jag är väldigt för tjock. men annars var det bra. sen kanske jag hinner sy till kragen, annars sparar jag det till imorgon. för ikväll ska jag nämligen till Martina och se på film med mina underbara vänner! mys.

imorgon är det halloween och jag ärinte taggad. jag har inte råd att gå på hotellet men jag kommer väl hamna där i alla fall. mina pengar räcker aldrig till. när ska jag få känna att jag inte behöver oroa mig för något.. I will never get a life.

Slit.

Publicerad 2009-10-29 13:10:30 i Random,

igår var jag jätteduktig! jag sydde massor på min halloweenklänning och det börjar faktiskt arta sig nu. hoppas på att jag blir klar idag så jag slipper sitta imorgon och vara stressad över att jag inte kommer att hinna klart. fast jag tror det kommer bli bra. jag hann ju klart det mesta igår och nu vet jag ju exakt vad jag ska göra så jag slipper tänka.

jag längtar till framtiden. allting ser mycket bättre ut framåt och jag önskar att jag kunde skippa massa dagar som känns helt ovärda att uppleva. varför kan man inte bara sova bort vissa dagar?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela