sweetness,

Incoming sofa.

Publicerad 2010-11-30 08:17:05 i Flytten,

nu har jag just lämnat över beställningslappen på soffan till pappa så den kommer att stå i Lycksele i kväll. stackars soffa som kommer få stå ute i detta kallväder inatt, hoppas verkligen att vi kan bära in den i lägenheten i morgon. såhär ser den ut btw:

jag kunde verkligen inte somna igår alltså, det var omöjligt. jag låg och tänkte på alla möjliga sätt som vi kan möblera allt på i alla rummen. I know I'm wierd, men sådan är jag. jag kommer ligga vaken hela natten ikväll eftersom det är i morgon det smäller!

lybo har inte ringt något än så jag måste gå dit på lunchen och höra vad dom säger. för jag skulle gärna vilja våra nycklar till våran lägenhet. jag betalade ju hyran igår så den är ju verkligen våran nu :) hihi

alltså jag förstår inte varför jag är så jädrans trött på morgon! det var tur att mamma smsade mig nu annars hade jag nog aldrig klivit upp, fy skäms! jag hatar att vara morgontrött, jag har i princip alltip varit en morgonmänniska så jag blir galen nu när jag inte är det. dumma mig!

oh well, nu ska jag sätta mig i soffan, äta frukost och tittat på Parenthood tror jag. fast Supernatural är så spännande så jag vet inte om jag kan hålla mig!.. ciao

Adventsmiddag.

Publicerad 2010-11-28 19:08:02 i Älskade jul,

har just kommit hem efter en underbar adventsmiddag hos mina föräldrar. farmor, farfar och mormor var även där. det bjöds på skinka och blöta, sill och potatis, och bara massa godsaker! så nu är man mer än väl inne i julstämningen!

Första advent.

Publicerad 2010-11-28 12:53:56 i Flytten,

lite bummed att vi inte kunde "fira" första advent eftersom våran lägenhet ser ut sådär (ingen aning om vart vi har ljus, dessutom tror jag att våran ljusstake är hos mamma?):


men vi får ha våran egen första advent på torsdag (för jag tvekar på att vi hinner göra något annat än att flytta lådor på onsdag).

så, idag är det skyltsöndag också. så vi ska gå på stan med mina föräldrar och sedan är vi bjuden på skinka och blöta! kan inte gå fel :) jag älskar verkligen allt som har med julen att göra, hur kan man inte det?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela