sweetness,

Inte som planerat.

Publicerad 2011-09-30 12:44:46 i Random,

change of plans, älski ville visst kompa ut tidigare idag så jag måste duscha nu (no, I havn't done that yet) och hämta upp honom klockan 2. då hinner vi gå en sväng på marknaden, wiie. sen så får jag ju hjälp med pantningen och städningen, hihi han är så snäll.

måste hinna måla naglarna ikväll också, usch vad jag hatar att låta som en tjej. anyways, in i duschen, fixa håret och iväg!

oh oh, jag kan slänga in en bild på min nya vackra spegel som jag köpte förra veckan (?). det kommer bli så fint i sovrummet när vi kommer tillbaka från Ikea - lääängtar!Ciao!

Snart är det dags.

Publicerad 2011-09-30 11:34:41 i Bilder,

imorgon åker vi iväg, wiie! det tråkiga är att vi kommer förmodligen att skicka hem grejorna så jag får inte mitt skrivbord för ens om två veckor :/ oh well, får väl tänka att jag för det överhuvudtaget. positivt tänkande Marlene, positivt tänkande.

idag har jag redan hunnit varit iväg med bror på badhuset och sedan diskat all jädra disk, se vad fint det blev!
det såg lite roligt ut för vi har lyckats att bara använda rosa grejer, vi har faktiskt andra färger, I promise.

nu ska jag gå och duscha och sedan.. äta mat, klockan var mer än jag trodde. efter jag ätit lunch i alla fall så måste jag fara på Ica och panta all våran pant! jag fattar inte varför vi inte pantar mer ofta, måste vi skjuta på det tills vi har pant för en livstid.. konstigt det där med att skjuta på saker.

sen kommer jag säkert att dammsuga och skura lite, det är ju alltid roligt att komma hem till ett städat hem! sedan så ska Robert sova här medans vi är borta, kanske inte så trevligt att bo i en svinstia. okej så stökigt är det inte, but you get my point.

nä, nu borde jag gå och duscha så jag hinner göra allt jag just räknade upp. fast Community kom ju ut idag..

Ciao!

Inredningsbubbla.

Publicerad 2011-09-27 12:55:17 i Pyssel/Inredning,

just nu så finns det i princip bara inredning i min hjärna. eftersom mami och papi ska göra om hos dom och vi ska försöka göra klart det som än bara är påbörjat, så är det typ det enda jag tänker på. jag har ritat bilder och mätt nästan hela våran lägenhet, och idag har jag spenderat hela förmiddagen hos mami för vi har kollat runt på Ikea och mätt och grejat. I LOVE IT!

nu så är jag hemma tvärt och duschar och käkar mat, dock inte samtidigt. jag ska bara torka håret och sedan bege mig tillbaka så ska vi fara ut och kika på tapeter.

nä, jag har inte tid med detta. bara tre dagar kvar tills Ikea - WOHO!

Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela