sweetness,

That's how I roll.

Publicerad 2010-01-30 20:18:44 i Party,

idag, ännu en lördag har kommit.. jag tycker inte om lördagar längre. för först känns det som att jag inte vill fara ut och festa, men alltid när det är någon som ska ut så känns det som att jag borde fara ut. tänk om jag missar något kul? tänk om det blir den bästa kvällen ever? det är alltid så att när jag väl går ut så blir det alltid kaka av allting så när det väl är värt att fara ut så tvekar jag.. varför gör jag så?

jag kommer nog vara chaffis idag, probably. jag känner för att dricka men det kändes oerhört jobbigt! dessutom så gillar jag inte att vara ur kontroll längre, att köra bil är så befriande! den dagen man kan köra bil i fyllan kommer jag vara en lycklig kvinna, haha. och där kom vi alla fram till att jag kommer aldrig att vara lycklig! men det är sådant man får ta, nu ska jag gå tillbaka till att umgås med min bestis. PS. jag saknar min älskis DS.

It's funny when it's true.

Publicerad 2010-01-29 22:58:52 i Random,

det är så roligt när människor inte fattar. ibland är saker så uppenbara att jag bara vill skratta åt dom för att dom är så dumma. har ni inte lärt er att läsa signaler? är det lixom bara ett fåtal människor som faktiskt förstår när det bara inte ska vara som det är? det är ganska bra att det finns människor som så ibland, för jag uppskattar mitt liv mycket mer när jag ser hur jag egentligen kunde ha levt. tack för att ni finns! ni förgyller verkligen min vardag. though sometimes I feel really, really, really sorry for you :)

My head is not where it's suppose to be.

Publicerad 2010-01-29 22:19:06 i Random,


jag känner mig helt disträ jämt och ständigt och jag vet inte varför. det känns som att jag finns men jag vet inte om att jag finns, skitwierd. till exempel igår så glömde jag att sätta tillbaka korken på tanken och stänga tanklocket.. jag menar, jag står ju där och tankar! hur kan jag glömma skruva igen och stänga efter jag tankat klart?! ett evigt mysteri för mig - evigt I say!

jag tror jag måste sluta köra bil också, för det är som att jag tappar fokus ibland och glömmer helt bort att jag kör bil. jag tror att jag har någon tumör eller något. jag vågar knappt köra folk längre, jag är så rädd att jag ska köra ihjäl någon, haha. så åk med mig på egen risk säger jag då bara!

ikväll har jag inte gjort ett piss. jag trodde ju att jag skulle få vara med älski men han valde ju sin pojkvän framför mig som vanligt. I guess att jag måste leva med att jag är hans vardagssyssla. oh well, det är väl bättre än ingenting. just nu ligger jag i min säng och har tänt ljus för att försöka göra mig på bättre humör. tänd ljus gör mig jämt glad! jag älskar mysighet! jag funderar på om jag ska trycka igång lite Smallville, hihi.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela