sweetness,

Trött och utmattad.

Publicerad 2011-10-31 21:20:19 i Random,

nu har jag gjort mig förtjänt av världens längsta sömn! sitter framför datorn och det känns som om skärmen åker längre och längre bort, det är väl dags att sova då?

jag känner mig nog lite jetlaged från omställningen av klockan igår. nu är det bara 9 dagar kvar, oj vad tiden går.

Ciao!

Nytt ljud.

Publicerad 2011-10-31 14:30:12 i Nerd,

fett nice med nytt ljud, nu kan jag ju faktiskt höra på musik utan att det brusar i ena högtalaren! dock så var dom en aning större än jag föreställt mig, så fick trycka in skrivaren under bordet för att få plats med dom. men det är en klar förbättring från mina gamla som säkert är köpt på Clas Ohlsson för 99kr för typ 7 år sedan. sedan så känns det ju behagligt att i alla fall ha en aning bas, musik blir ju mycket bättre då.

dom såg inte alls lika feta ut på bild som dom gör när man sitter här. oh well, ska väl sitta här och lyssna på musik tills min älskling kommer hem från arbetet, han hade visst också fått paket idag, hihi.

Ciao!

Lite panik.

Publicerad 2011-10-31 08:55:01 i Random,

I don't deal with going away that good. jag älskar att fara bort, men jag får ångest varje gång, haha. men det är bara för att jag älskar att ha koll på allting, jag vill veta precis allt och helst ha alla tider och kartor i handen. yes, Im kind of a control freak. men jag har ju åkt bort massor med gånger och det kan inte bli värre än förra året när jag åkte!

anyways, idag är så strååålande väder. klädde på mig för att gå ut en sväng men nu har jag suttit här framför datorn i 45 minuter så jag undrar när jag tänker gå..

förhoppningsvis så får jag paket idag med mina nya högtalare till datorn, dom jag har nu har lagt av helt. plus en massa papper till min skrivare. insåg att jag inte ägde ett enda vanligt vitt papper nästan, jag trodde alla hade det hemma. men så insåg jag att man aldrig använder vanliga vita A4:a papper. men blev väl van sen man gick i skolan att det alltid fanns papper, haha.

oh well, nu måste jag ta på mig skorna och ge mig ut i det vackra vädret. oftast när det är fint på morgon så blir det dåligt senare mot kvällen, ut och njut medans det varar!

Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela