sweetness,

Om att inte ha tid.

Publicerad 2011-03-31 09:08:29 i Me&mum,

jag har inte direkt haft någon tid att blogga sedan jag kom hem från Umeå med mami i Tisdags. kommer ändå inte att orka visa upp allt som jag köpte, för jag fyndade ganska mycket, hihi. men jag tänker lägga upp en extremt dålig bild på det å så vackra halsband som jag fick av mami, hon visste hur länge jag velat ha ett sånt, hihi. världens bästa mamma ♥

jag gillar inte att det har blivit kallt igen, nu får vädret bestämma sig. men jag såg att det skulle visst bli många plusgrader nästa vecka - woho! dock sista veckan på bokhandeln, not so much woho.

oh well, blev ett väldigt random och kort inlägg. men jag har sölat bort nog med tid nu på morgon, bäst att sätta lite fart. have a nice day!

Here we go!

Publicerad 2011-03-29 07:33:15 i Me&mum,

idag ska jag åka till umeå med mami ♥ (notera att jag skrev åka, because that's exactly what I'm gonna do. mamma får köra, åh vad skönt!) jag tog ledigt en dag så vi kunde fara dit på en vardag så det inte är så mycket folk och affärerna stänger ju så tidigt, så en tisdag passade superbra! och eftersom vi inte gillar att åka iväg med vår manliga hälft (eftersom dom bara står och suckar och vägrar sysselsätta sig själv), så for vi med varandra i stället!

jag hoppas bara att pengarna räcker till, haha. fast det är inte så mycket som jag vill ha, så jag kanske inte gör av med några pengar? :o fast det är inte så troligt, kommer nog köpa någonting som jag inte behöver bara för att få ut någonting av det hela.

okej, nu babblar jag bara på om massa ovärt vetande. men jag försöker fördriva tiden, jag var klar i förtid - chock! så nu måste jag vänta så att jag kommer till farmor och farfar klockan åtta och lämna bilen. älskade bil ska ju fara på besiktning. om den inte klarar besiktningen så kommer jag att avlida, please make it pass!

nää, enough is enough. nu ska jag.. fördriva tid genom att vandra runt? CIAO!

Lönedag.

Publicerad 2011-03-25 07:16:51 i Random,

kan det här verkligen bli en bra dag? jag är så fruktansvärt trött idag så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. jag fattar inte varför det har blivit såhär. i början av veckan så var jag ju skitpigg och hurtig, men idag känner jag mig gammal och slagen 8-) I hate when this happens!

iaf så försöker jag beställa lite kläder men sidan är så seg att jag kommer dö, dom måste ju fixa det. om jag inte verkligen ville ha dom där grejerna så hade jag slagit sönder den där sidan i irritation för längesedan. allt på internet ska gå snabbt - annars får det va!

nää, nu ska jag försöka att sitta upp och inte falla in i temptation och somna på soffan.. have a great day 8-)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela