sweetness,

Det är så typiskt.

Publicerad 2012-04-27 09:20:00 i My life,

God morgon mina barn.

Åååh vad jag blev glad igår när jag kom in på gymmet och dom har gjort om! Jag har alltid stör mig på att dom har så gammalt och dåligt där inne, no offence. Men igår så kom jag in och såg till min lycka att dom köpt in en crosstrainer. Tack gode gud.

Så, inne i mitt lyckorus som jag var, bestämde jag mig för att fara och träna på morgon idag eftersom vi åker kring 2? Men du tror inte jag har legat hela natten, vaken, och haft ont i magen och inte kunnat sova. Det är så typiskt! Så när klockan ringde i morse hann jag knappt registrera att jag var vaken innan jag somnade om.

Så nu sitter jag här, irriterad, med träningskläderna på och ska fara ändå. Dock så brukar det vara så mycket folk vid den här tiden. Dom vill sova ut men ändå hinna träna, ni ska jobba för tusan! Sluta fara på gymmet när ni ändå bara är där i januari och maj!

Ja, nu måste jag bege mig, ska hinna duscha, packa och äta lunch innan älsklingen slutar klockan 1-2. Tanka bilen hade jag ju också kunnat göra, men nah, vi gör det när vi far.

Have a great morning!

Ciao!

Ett steg bort från snö.

Publicerad 2012-04-26 17:22:43 i Film,

Hallojs.

Idag har det regnat, wiho! Det betyder alltså att det har försvunnit ganska mycket snö, och jag hoppas på att mer åker bort.

Imorgon så drar jag och min älskling till Umeå. Vi har bokat hotell och ska se film och äta finmiddag och allt möjligt för att fira 3 år. Det var ju dock två veckor sedan men det var fullbokat den helgen, plus att nu kan vi ju se The Avengers! Så vi har bokat superplatser i biografen och jag längtar fetmycket.Jaa.. just nu är jag ensam hemma, älsklingen är inte hemma. Ska åka och hämta upp honom om typ en timma så vi kan fara på badhuset.

Hm, hm.. jamen det var väl inte så mycket mer jag hade att säga. Nu ska jag väl gå och glo på tv tills klockan är halv 7.

Ciao!

Så himla skönt.

Publicerad 2012-04-25 20:46:45 i Kärlek,

God eftermiddag alla människor.

Fasen vad skönt det är med Zumba. Man känner sig så stolt och lättad efter man kommit hem och duschat. Finns väl ingen bättre känsla!

Hemskt tråkigt att det förmodligen inte blir någonting på Söndag, fast det är ju inte säkert att jag hunnit hem till det ändå så.. Ingen större skada skedd! Dessutom så blir det ju dubbelt så kul när det väl är Onsdag och PartyZumba igen, WOHO! Heeeelt underbart.

Oufh, nu ska jag ta och lägga mig ner på soffan och bara må, och njuta att denna underbara känsla!

Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela