sweetness,

Fruktansvärt uttråkad.

Publicerad 2011-02-28 17:28:35 i Random,

jag har absolut ingenting att göra just nu, känner inte för att hitta på något heller.. så jag får väl skylla mig själv. är jättesugen på mat, men jag vet inte riktigt vad.. och jag känner inte riktigt för att äta heller. världsliga problem jag har idag känner jag.

i helgen är det ju marknan, woho. och då kommer bestis hit, woho! då ska jag umgås med honom tills han inte vill se mig mer, hihi. vill dessutom hitta en fet t-shirt på marknan som jag kan sova i, men det ståndet har ju bestämt sig för att sluta vara här. inte okej, den jag köpte för x antal år sedan är nu extreeemt trasig. måste nog försöka lappa ihop den, I reall love it.

anyways, jag ska skjutsa älski till sibylla när han är klar med att lyfta skrot. sedan får jag väl tvinga honom (behöver nog inte tjata alls dock) spela med mig, jag kommer dö av uttråkighet annars. kanske får ta mig en promenad, men det kändes inte så okej, har sjukt ont i knäet idag. inte kul. oh well, ha en fortsatt trevlig kväll!

One of the most awesome things.

Publicerad 2011-02-26 23:53:31 i Film,

nu har jag legat i soffan och slötittat på Mitt stora, feta, grekiska bröllop! det är så jäkla skönt att bara ligga och halvsova på soffan till en film, dock måste man redan ha sett den så att det inte gör något om man somnar. annars förlorar det lixom charmen.

dock så blev jag inte trött alls nu när jag väl klev upp för att borsta tänderna, så jag gissar att jag måste hitta på något annat eller tvångssova. världsliga beskymmer.

jag har söndag idag, sjukt konstigt. eller det är inte så konstigt eftersom rick var ute igår och jag umgicks med mamma, och idag så har vi bara legat i soffan och sett film hela kvällen. en typisk söndag alltså! knivigt vad man ska hitta på imorgon då, inte precis så att jag vill ha måndag då.. oh well!

nu ska jag fortsätta prata med min älskade syster tills jag blir trött! btw så såg jag August Rush igår, underbar underbar film. borde se den. älska musiken overall, nästan så att jag bara kunde blunda mig igenom hela filmen. wonderful. good night!

Min mamma.

Publicerad 2011-02-25 22:58:59 i Me&mum,

nu har min mamma varit här och umgåtts med mig ikväll när rick varit och fjantat sig med sina pojkar! vi har druckit vin, käkat massa brieost och choklad och tittat på Burlesque. helkul var det! trevligt att faktiskt ha något att göra på en fredagkväll. Måste dock lära mig att tycka om vin mer, fast det gick att dricka denna gången. Övning ger färdighet, right?

nu måste jag bara hitta på något annat att göra som är i klass med det här. sova?.. inget annat som faktiskt comes to mind. inget dumt förslag faktiskt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela