sweetness,

The last day.

Publicerad 2012-06-29 09:38:19 i My life,

God morgon,
 
Idag är sista dagen jag behöver göra något på arbetsförmedlingen för en månad framöver, känns så jävla skönt! Måste bara fara och träffa min kursledare tvärt klockan 10 och sedan så har jag semester. Tror faktiskt att jag aldrig haft semester förut, förra sommaren så jobbade jag ju tillochmed dubbla jobb fram till september typ. Vad skönt att slippa tänka på något alls!
 
Fast nu så måste jag ju tänka på vad vi ska ha med oss när vi åker. Började skriva en To do - och en To pack-list (yes, I love making lists) igår så att jag inte glömmer bort att göra massa saker, vi ska ju ändå vara borta ett bra tag.
 
Oh well, nu har jag skrivit på det här inlägget i en timma. Måste dra!
 
Have a wonderful day!
 
Ciao.

Good girl.

Publicerad 2012-06-27 18:12:18 i My life,

Hallojs,
 
Idag har jag varit duktig! Jag har diskat och skrubbat spisen, städat köket och hallen. Insåg att vi drar ju om typ en vecka och det vore ju trevligt att komma hem till en nystädat lägenhet, så jag börjar i tid. Bokade tvättid imorgon så att jag kan tvätta igenom en massa kläder, jag kommer inte veta vad jag ska ta med mig..
 
Har  kursmöte imorgon, förhoppningsvis det sista för sommaren - yay. Kommer bli så himla skönt att få njuta av sommaren och skit i allt annat. Måste bara bli bättre väder först.
 
Anyways, nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i sju. Sista Zumban för sommaren idag, det känns hemskt. Kommer verkligen att sakna det, det är ju min vecko-boost! Får hitta på något annat istället.
 
Nä, nu ska jag vandra runt i lägenheten eller något. Osis att det blev fint väder nu när jag redan har något att göra, så typiskt.. Oh well!
 
Have a wonderful evening!
 
Ciao.

Midsommar.

Publicerad 2012-06-25 20:20:06 i Bilder, My life,

Hallojs,
 
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men det är sånt som händer.
 
Spenderade midsommar hos mamma och pappa medans dom var i umeå. Så det blev fett med grillning med nära och kära, och jag skojjar inte om grillningen. Jag tog med mig kameran för att fota, för ovanlighetens skull, men det blev bara ett par kort. Så jag delar väl med mig av några stycken.
 
 
Ja, det var det! Nu ska jag göra några uppgifter inför kursmötet imorgon.
 
Have a great evening.
 
Ciao!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela