sweetness,

Getting better.

Publicerad 2012-02-29 11:41:09 i Bilder,

Nu kan jag faktiskt sitta och stå utan att dö av smärta, vilket känns fett nice. Dock har jag kvar som en spänning i hela benet och jag står fortfarande lite som Quasimodo, but it's all good. Fick en tid hos Anita på fredag, så förhoppningsvis så kan hon knäcka till ryggen så att allting blir bra.. Please, please, please, please!

Provade att gymma igår, gick faktiskt okej. Kunde cykla och köra lättare stryketräning, fast det kändes lite ledsamt faktiskt.. Känner mig bara som en vekling när jag inte kan göra vad jag vill. Gah.

Oh welll, i helgen är det marknad och jag siktar på att gå en längre stund där, så bättre måste jag bli! Blir så trött av att gå så det är helt sjukt, men idag är det superväder så jag ska försöka mig ut en liten stund i alla fall!

Ja, hade inte så mycket att säga faktiskt. Ligger mest i sängen och tittar på tv, eftersom det är det enda jag kan göra utan att bli trött eller få ont någonstans.

Jag slänger in lite random bilder som blivit tagna sen sist. Have a nice day!

Dåligt att vara duktig?

Publicerad 2012-02-23 22:15:41 i My life,

Igår så var det ju väldigt tragiskt väder, när jag äntligen kände mig relativt vid liv. Så i morse när jag vaknade och såg att sooolen sken och det var underbart ute så slängde jag på mig kläder och gick ut!

Kändes som om jag varit instängd i lägenheten i en månad, så skönt var det. Jag gick vääldigt sakta i början och var tvungen att ta en paus i en busskur. Men tillslut så hade jag kommit mig ändå till mammas jobb, utan att stanna av. Blev väldigt stolt, det hade inte ens tagit så himla lång tid heller.

Men nu sitter jag här, men förbannat ont i ryggen och funderar - var det värt det? Jag vet faktiskt inte, just nu känns det åt helvetet och jag önskar att jag bara legat kvar i sängen i morse och somnat om.. Fast å andra sidan så sa doktorn att jag skulle röra på mig, så jag tar hennes ord för att det kommer bli bättre! Imorgon är en annan dag! Jag är lite nere också för att idag är det Zumba-dag, men jag kunde ju inte fara..

Just nu försöker jag komma underfund med vad jag ska göra - sova eller inte? Jag känner mig ju inte särskilt trött, jag slumrar ju mest hela dagarna. Värken har förflyttat sig till ryggen istället för höften, så nu är det svårare att stå och ligga - men lättare att sitta. Ja, jag måste ju ha mördat någon i sömnen för att förtjäna det här!

Går väl och lägger mig och hoppas att det har avtagit tills imorgon. Godnatt!

Så det ligger till.

Publicerad 2012-02-22 14:49:14 i Bilder,

Hej, hallå.

Jag vet att jag varit väldigt frånvarande ett bra tag nu, men jag har en väldigt bra anledning. Nämligen såhär att jag hade ont i ryggen förra veckan som sedan spred sig ner efter baksidan av höger ben och som gjorde att jag inte kunde röra mig i princip. Led mig igenom helgen hos Bestis, med fest och vänner. (Dock så blev jag lite väl packad och somnade på hans golv kring elva, men det hör inte till saken.)

Även fast det var snöstorm och jag hade universums värsta smärta i höften så körde jag hem på söndagskvällen för att jag hatar att vara sjuk/skadad hos någon annan. I måndags så badade jag på kvällen och skulle ta upp en handduk då det knäppte till i ryggen och jag blev sne - på riktigt sne, i ryggen.

Efter några timmar på akuten så var jag inte alls klokare, men några starka smärttabletter rikare. Så nu (dom stunder jag inte sover) haltar jag mest omkring i lägenheten som Quasimodo och väntar på en tid hos en ryggknäckare, som förhoppningsvis kan fixa det som dom på sjukhuset inte vet någonting om.

Så nu vet ni! Jag kan inte sitta längre stunder på en stol, eller stå eller ligga för den delen heller, så jag sover mest lite överallt för att fördriva tid (och för att mina tabletter gör mig väldigt dosig, lindra smärta verkar dom inte vara särskilt bra på dock). Bara detta inlägg har tagit typ 40 minuter att skriva för att jag måste kliva upp och gå runt lite om vartannat, that's life.

Nä, ska lägga mig i soffan och slumra till lite tror jag. Tog nyss en ny omgång tabletter så jag kommer nog kunna sova ganska skönt på soffan ett tag. Godnatt!

Have a nice day!

Mina vackra naglar från i helgen, dock hade det börjat flagna så jag tog bort det.

Och såhär ser dom nu ut! Blev lite slarvigt gjort, lite svårt att måla naglarna när du inte kan luta dig fram till bordet.

Mina bästa vänner just nu.

Hitta dessutom detta kort på mina kamera - hej rött hår ♥ oh, I will have you back later!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela